Pernilla Wahlgren:

Røper ny flamme

Biancas Ingrosso vil imidlertid ikke møte morens nye flørt riktig ennå.

DATER: Pernilla Wahlgren har i flere år vært en singel kvinne. Nå avslører imidlertid Bianca Ingrosso at moren har en ny flørt. Foto: Jessica Gow / TT / NTB
DATER: Pernilla Wahlgren har i flere år vært en singel kvinne. Nå avslører imidlertid Bianca Ingrosso at moren har en ny flørt. Foto: Jessica Gow / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at vi har fått en kraftig innblikk i hverdagen til den svenske familien Wahlgren/Ingrosso. Ivrige seere har fått følge både sorg, ferieturer og heftige krangler.

Det er imidlertid kanskje aller størst interesse for familiens kjærlighetsliv. Vi har nemlig fulgt Bianca Ingrossos (26) kjærlighetsliv med lupe de seinere åra, i det som har vist seg å være et av-og-på-forhold med kjæresten Phillipe Cohen (26).

Det har derimot vært stille rundt Pernilla Wahlgrens romanser, og hun har flere ganger innrømmet at hun trives godt som singel.

Ikke bare har Bianca nå bekreftet at hun nok en gang er i et forhold med Phillipe, men hun avslører også morens nye flørt.

Pernilla dater

Det var nemlig da 26-åringen var gjesteprogramleder i en av Sveriges største podkaster «Ursäkta» at hun kunne bekrefte at hun og Phillipe har funnet tilbake til hverandre, etter noen måneder fra hverandre.

- Vi er sammen igjen. Det føles fantastisk, sier 26-åringen i podkasten.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Det er imidlertid ikke alt hun avslører. I forbifarten klarer hun altså å røpe morens nye forhold, til tross for at hun var usikker på om hun fikk lov til å fortelle det eller ikke.

- Hun dater nå. Jeg er så glad på hennes vegne. Hun er så utrolig pen, men jeg tør egentlig ikke si mer.

På spørsmål om Pernilla og den nye flørten kommer til å flytte sammen i artistens nybygde hus, forteller Bianca at hun håper det. Hun virker altså å være positiv til den nye mannen, til tross for at hun ikke har møtt ham.

- Jeg vil at han skal få være hennes først. De er ikke sammen, men de dater. De møtes liksom, svarer Bianca på spørsmålet om hvorfor hun ikke ønsker å møte den nye flørten enda.

Turbulent forhold

I 1985 møtte Pernilla Wahlgren Emilio Ingrosso under Melodifestivalen, og ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de to giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (31), kom til verden.

Fem år seinere fikk de datteren Bianca (26), og i 1997 kom Benjamin (23) til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kisten for stjerneparet Pernilla og Emilio. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli en både offentlig og skitten prosess.

I 2006 toppet det hele seg, da duoen havnet i retten og Emilio ble dømt for å ha hetset eksen, ifølge Aftonbladet. Ingrosso ble dømt til å betale 7000 kroner og ble også dømt for mishandling mot Wahlgren.

I åra etter skilsmissen har Wahlgren vært i et forhold med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år seinere tok forholdet slutt, og Pernilla har tilsynelatende vært singel siden den gang.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Har ikke tid til å ligge

Wahlgren er ikke kjent for å holde særlig godt på hemmeligheter, og som regel tar hun selv initiativ til å by på seg selv. Da hun i fjor møtte Aftonbladet i forbindelse med sin egen forestilling «Pernilla Wahlgren har hybris», snakket hun svært åpent og ærlig om sitt eget sexliv.

- Takket være «Wahlgrens verden» tror jeg at publikummet mitt forstår min humor, og det blir litt under beltestedet. For eksempel kommer sexlivet mitt og besøker meg på scenen. Slike ting kunne jeg ikke gjøre før «Wahlgrens verden», sa hun, og la til:

- Men der prater Bianca om at jeg skal treffe noen, og hun overdriver at jeg ikke har ligget med noen på ti år, forteller Wahlgren.

Avisa lot ikke utsagnet stå uimotsagt, og fulgte ganske enkelt opp med spørsmålet om det faktisk er tilfelle.

- Nei, men jeg har ikke tid til å ligge. Hvem i helvete vil ligge med et kamerateam rundt seg, sa hun lattermildt, ifølge Aftonbladet, den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer