Tone Damli:

Røper ny karrierevei

Tone Damlis greiner brer seg utover.

SPENNENDE: Tone Damli har bestemt seg for å prøve noe helt nytt, og går dermed inn på eiersiden i kjærestens familiefirma. Foto: Tor Lindseth
SPENNENDE: Tone Damli har bestemt seg for å prøve noe helt nytt, og går dermed inn på eiersiden i kjærestens familiefirma. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For folk flest er Tone Damli (31) kjent fra «Idol», der hun i 2005 sang seg inn på en respektabel andreplass. Siden den gang har solokarrieren stått i fokus, og den rutinerte 31-åringen fra Sogndal har allerede rukket å gi ut hele seks album.

I det siste har hun også sluppet en rekke singler. Likevel er det kanskje mer som potet hun har blitt kjent de siste åra, som følge av en rekke deltakelser i tv-programmer, opptredener på røde løpere og kommersielle samarbeid. Privatlivet hennes har dessuten også krevd sine mengder spalteplass.

Nå kan 31-åringen, som er samboer med Markus Foss (37) og mamma til dattera Billie (5), avsløre at hun nok en gang skal gå nye veier. Det gjorde hun på besøk hos «God Morgen Norge».

Blomstrer

For mens søt musikk har vært hennes fokus fram til nå, trer hun herved inn i en verden av duftende blomster. Hun skal nemlig jobbe med vekster.

- Jeg har vokst opp med en far som er gartner og landskapsarkitekt, så blomster har vært en stor del av livet mitt siden jeg var liten. Jeg hadde sommerjobb i planteskolen fra jeg var seks år med alle søskenbarna mine, så blomster ligger mitt hjerte nært, sier hun til kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer