Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise:

Røper ny kjæreste: - Det er veldig rart å skrive kjæreste

Dro på romantisk ferie til Spania med sin nye flamme.

KJÆRESTE: Sophie Elise avslører på bloggen at hun har funnet lykken. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
KJÆRESTE: Sophie Elise avslører på bloggen at hun har funnet lykken. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den siste tida har ryktene om at blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen (22) har funnet kjærligheten svirret. De siste ukene har hun skrevet på bloggen sin at hun har kjæreste, og i går røpet hun navnet på sin utkårede.

I et blogginnlegg skriver nemlig 22-åringen at hun er på vei til Spania, hvor hun skal møte kjæresten.

«Vi snakkes fra Spania! Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før», skriver hun, og fortsetter:

«Det er forresten veldig rart å skrive kjæreste. Mest fordi det ikke var planlagt i det hele tatt, om jeg hadde sett livet mitt nå for ett år siden hadde jeg fått totalt sjokk».

Bloggeren legger ikke skjul på at hun er svært glad for at ting ble som de ble.

Dagbladet har vært i kontakt med Sophie Elises manager, Marte Schei som forklarer at 22-åringen er på ferie med den nevnte kjæresten og ikke har mulighet til å kommentere saken.

Saken fortsetter nedenfor.

Innlagt på sykehus

Alt har imidlertid ikke vært rosenrødt for bloggeren den siste tida. I august røpet hun nemlig i et innlegg at hun var innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uka i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i innlegget.

Innleggelsen skyldtes en mulig nyrebekkenbetennelse som hun var til utredning for og 22-åringen tok noen dager fri fra bloggingen.

Noen dager seinere kom imidlertid Isachsen med et livstegn på bloggen hvor hun skrev at de siste fem dagene var tunge.

Saken fortsetter nedenfor.

Isachsen opplyste at hun de siste dagene har bodd hos familie på Ullern i Oslo.

Hun avslørte også at hun var blitt sykemeldt i to uker. Selv var hun optimistisk om at hun ville bruke kortere tid på å komme til hektene igjen.

- Jeg klarer ikke lengre, og jeg føler meg sikkert helt fin om et par dager, skrev hun.

Langet ut mot FrP

Senere i august overrasket hun mange da hun la ut en video på sin Instagram-profil.

Under videoen skrev den 22 år gamle bloggeren at det snart er valg her til lands, og oppfordret derfor alle til å stemme. Likevel kom hun med en motoppfordring når det gjelder hvilket parti man ikke skal gi sin stemme til.

- Snart er det valg! Veldig kult om dere stemmer, og veldig kult om dere ikke stemmer Frp #MornaJensen, skrev hun under videoen.

Til Dagbladet forklarte Isachsen bakgrunnen for valget, av å publisere en slik video, via sin manager Marte Schei.

- Jeg kunne gjerne skrevet en kronikk om det jeg mener, men siden jeg har muligheten til å gjøre noe morsomt og anderledes, tok jeg den.

I videoen var Isachsen, sammen med flere venner utkledd som blant andre finansminister Siv Jensen, fiskeriminister Per Sandberg og innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug.

Fikk hets

Nylig slapp bloggeren en splitter ny singel «All Your Friends» som raskt klatret seg oppover på topplistene.

Da videoen til sangen ble sluppet, ble gleden raskt en annen.

I kommentarfeltet, som nå er blitt stengt, flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Isachsen danser med en mørkhudet mann.

Isachsen kunne ikke tro hva hun lesteog reagerte med forferdelse etter den omfattende rasehetsen.

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, uttalte hun til Dagbladet.

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!