Ali Esmael:

Røper ny kjæreste

Kjærligheten blomstrer for den tidligere «Love Island»-deltakeren.

NY KJÆRESTE: Ali Esmael, kjent fra «Love Island», avslører at han har funnet lykken på ny. Foto: Skjermdump fra Instagram
NY KJÆRESTE: Ali Esmael, kjent fra «Love Island», avslører at han har funnet lykken på ny. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var gjennom sin deltakelse i TV-programmet «Love Island» at det norske folk ble kjent med eiendomsmegler Ali Esmael (31). Inne i villaen fant han kjærligheten med Mie Mack Cappelen (25).

Lykken ble kortvarig for paret, og i september 2021 kunne de begge røpe på Instagram at det var slutt.

Nå har imidlertid Esmael all grunn til å smile igjen. Overfor Dagbladet bekrefter han at han har fått seg ny kjæreste.

- Det føles helt magisk. Hun klarte å åpne hjertet mitt igjen og få meg til å kjenne på de følelsene igjen, så det føles veldig bra, forteller han, og legger til:

- Jeg er veldig forelsket, det er det ikke noe tvil om. Hun er absolutt drømmedama.

Influenser Mie Cappelen har midlertidig flyttet inn igjen på jenterommet etter bruddet. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper Vis mer

- Vist meg veien til kjærlighet

Paret møttes kvelden før nyttårsaften, men det tok derimot litt tid før de valgte å satse fullt og helt på hverandre.

- Det gikk litt treigt i starten og møttes ikke så ofte, siden jeg var litt reservert og skeptisk til alle jeg møtte en periode. Men så gikk det seg til etter hvert og vi møttes oftere.

- Hun har absolutt vist meg veien til kjærlighet og tillit igjen - og det setter jeg pris på, fortsetter han.

Videre forteller Esmael at forholdet er veldig ferskt, og at de offisielt ble sammen forrige uke.

- Det var faktisk hun som tok steget og spurte om vi skulle bli kjærester. Da sa jeg ja med glede, og jeg kjente at jeg var klar for det.

Til tross for at kjæresten kom i forkjøpet, legger ikke «Love Island»-profilen skjul på at han gjerne skulle gjort det selv.

- Jeg ventet egentlig bare på riktig anledning til å gjøre det selv, men så gjorde hun det først.

Hedvig Sophie Glestad setter fyr på kjæresteryktene etter at hun publiserte en video der hun kysser treningspartneren sin. Video: Rød Løper, Hedvig Sophie Glestad / Instagram. Vis mer

- Ekte og vakker person

Det nyforelskede paret bor per nå hver for seg, men Esmael utelukker ikke et mulig samboerskap i tiden framover.

- Hun bor sammen med en venninne og jeg bor alene i min leilighet, men vi er jo sammen stort sett hver dag nå, så det er ikke langt unna. Kanskje det skjer om ikke så altfor lenge, forteller han til Dagbladet.

31-åringen forteller at han aldri har hatt samboer tidligere og sier at dette i så fall vil bli den første.

Paret har også allerede introdusert hverandre til foreldrene sine, og Esmael deler stolt at moren hans er mer enn fornøyd med hans utkårede.

- Den første meldingen jeg fikk etter at hun møtte mamma var at hun synes at hun er en ekte og vakker person, både på ut- og innsida. Jeg føler at jeg har funnet det jeg ser etter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer