Peg Parnevik:

Røper nye detaljer om bruddet

- Burde skjedd for lenge siden, sier realitystjerna.

NYE DETALJER: Peg Parnevik åpner opp om bruddet med Filip Lamprecht. Foto: Instagram / Peg Parnevik
NYE DETALJER: Peg Parnevik åpner opp om bruddet med Filip Lamprecht. Foto: Instagram / Peg Parnevik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske realityprofilen Peg Parnevik (25) har vært i søkelyset helt siden hun var liten, men ble for alvor kjent gjennom familien realityserie «Parneviks». En oppvekst som kan minne om Kendall (25) og Kylie Jenners (23) der altså.

I dag har hun også en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk med Peg & Penny».

De seineste åra har 25-åringen vært i et forhold med den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24), som vant årets sesong av svenske «Skal vi danse».

24-åringen er norsk statsborger, ettersom mora, Kristin Kaspersen, er halvnorsk. Kaspersen er dattera til den avdøde svenske sangerinnen Lill-Babs og den tidligere norske landslagskeeperen Kjell Kaspersen (82).

Mottok hatmeldinger

Etter en lang periode med spekulasjoner ble det i juni kjent at paret hadde gått hver til sitt. Kort tid etter snakket Parnevik åpent og ærlig om følelsene sine i podkasten:

- Jeg er lykkeligere enn noen gang, jeg føler meg som meg selv igjen. Jeg føler en ny kjærlighet til livet, til kroppen min, til familien min.

I etterkant av bruddet har Parnevik opplevd å få mye hat, samt at hun mistet tusenvis av følgere da hun delte bilde av en ny flørt. Fansen var ikke fornøyd med hvordan hun håndterte bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer