«Grenseløst forelsket»-paret AnneMa og Dündar:

Røper nye detaljer om forholdet

- Var den mest naturlige ting i hele verden.

FORELSKET: Anne Marit Yuvali og 33 år yngre Dündar falt for hverandre. Foto: Discovery +
FORELSKET: Anne Marit Yuvali og 33 år yngre Dündar falt for hverandre. Foto: Discovery + Vis mer
Publisert

I Discovery +-serien «Grenseløst forelsket» blir seerne kjent med Anne Marit Yuvali (62), bedre kjent som «AnneMa», og hennes 33 år yngre mann, tyrkiske Dündar.

Det er flere som har engasjert seg i forholdet, og Yuvali har tidligere fortalt Se og Hør at hun møter en rekke fordommer på grunn av forholdet med 28-åringen.

Nå deler hun ytterligere detaljer om forholdet i podkasten «G-punktet».

I podkasten, ledet av Iselin Guttormsen (35), forteller Yuvali blant annet om den første seksuelle opplevelsen mellom dem. Da hadde hun nettopp reist til Tyrkia for å gifte seg med Dündar.

- Når du har ventet i ti måneder, og endelig får lov til å være fysisk sammen, var det den mest naturlige ting i hele verden, slår hun fast.

PREMIERE: Discovery+ er i full gang med den nye serien «Grenseløst forelsket». Vi har tatt en prat med AnneMa (62), som er gift med den 33 år yngre Dundar fra Tyrkia, og hun svarer på spørsmålet «alle» spør seg. Video: Andreas Hara Fadum/Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

I et intervju med KK har Yuvali innrømmet at hun har fått spørsmål om Dündar er god i senga.

- Spør man om sånt? Jeg ville ikke ha giftet meg med ham hvis han ikke var god i senga, det er det vel ingen som gjør, svarte hun da.

Alder ingen hindring

Yuvali er åpen om at forholdet med sin 28-årige mann fører med seg spekulasjoner fra fremmede, og at det stilles spørsmål ved både aldersforskjell, religion og grunnleggende verdier.

På spørsmål om dette er en hindring i forholdet svarer Yuvali klinkende klart at det er det ikke.

- Ja, han er muslim, og jeg er ikke kristen for å si det sånn. Jeg har lest Koranen to ganger, og vet mye rart fra Koranen som jeg kan fortelle Dündar (...) så for meg er det ikke noe kultursjokk å ikke kunne gjøre ditt og datt.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Yuvali og Dündar møttes på en datingapp i begynnelsen av 2020. Etter omtrent to måneder fridde Dündar, og paret giftet seg kort tid seinere.

- Vi venter

Nå bor de i hvert sitt land mens de venter på godkjenning av søknaden om familiegjenforening hos Utlendingsdirektoratet.

Yuvali forteller Dagbladet at de har fått beskjed om at behandlingstiden kan være på inntil 17 måneder.

- Jeg lurer veldig på hvorfor jeg må gjøre alt dette gøye alene når jeg har en sprell levende mann, forteller hun, og legger til:

«GRENSELØST FORELSKET»: I den nye serien «Grenseløst forelsket» får vi blant annet bli kjent med norske Josephine og brasilianske Luiz, som åpner seg om noen av utfordringene de har møtt på i forholdet. Video: Rød Løper/Discovery+ Reporter: Luna Lea Vis mer

- Vi venter. Vi venter.

Heller ikke i podkasten kommer man unna temaet om lykkejegere, og Yuvali hevder at det er kvinner i Norge som får betalt for å ta en tyrker til landet. Slik er derimot ikke situasjonen for dette paret.

- Ikke anta og tro noen ting, sier hun om temaet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer