Røper nye «James Bond»-detaljer

Tittelen på den kommende filmen er avslørt.

JAMES BOND: Tittelen på den kommende filmen om agent 007 er nå kjent. I rollen som James Bond finner vi Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix
JAMES BOND: Tittelen på den kommende filmen om agent 007 er nå kjent. I rollen som James Bond finner vi Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Neste år returnerer Daniel Craig (51) til kinolerretet i rollen som James Bond, når den 25. filmen om agent 007 kommer ut.

Tross ekstremt hemmelighold rundt både filmen og innspillingen, har filmens tittel nå blitt kunngjort. Det skriver Sky News.

Den kommende filmen har fått tittelen «No Time To Die». I sosiale medier har det tidligere blitt spekulert på om filmen skulle hete «Shatterhand», men dette viser seg altså å ikke være riktig.

Avslørte rollebesetningen

Som nevnt har det vært mye hemmelighold rundt den kommende «James Bond»-filmen. Da deler av filmen ble spilt inn i Norge tidligere i år, fikk Dagbladet tak i eksklusive videoopptak fra innspillingen som pågikk ved Langvann i Nittedal, rett utenfor Oslo.

I april ble imidlertid flere detaljer rundt den kommende filmen presentert under en pressekonferanse på Jamaica. Da ble blant annet rollebesetningen presentert.

Det er skuespiller Rami Malek (38) som vil ha en sentral rolle som hovedskurk i «No Time To Die». Han er kjent fra serien «Mr. Robot». I tillegg returnerer som kjent Daniel Craig som agent 007.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer