Ina Wroldsen:

Røper nye planer

Ina Wroldsen tar fatt på ny utfordring neste år.

FLERE BALLER I LUFTEN: I tillegg til tv-jobbing skal Ina Wroldsen gjøre noe helt annet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FLERE BALLER I LUFTEN: I tillegg til tv-jobbing skal Ina Wroldsen gjøre noe helt annet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at den norske artisten og «The Voice»-dommeren Ina Wroldsen (37) har slått seg stort opp i offentligheten gjennom åra.

I tillegg til å ha skrevet låter for flere av verdens største artister, har hun også en solokarriere å skryte av.

I skrivende stund er hun i full gang med ny runde som dommer i «The Voice», men da Dagbladet møtte henne i forbindelse av «House of Gucci»-premieren på Gimle kino i Oslo denne uka, kunne Wroldsen røpe noen helt nye planer for det nye året.

PÅ RØD LØPER: Ina Wroldsen på rød løper tirsdag denne uka. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Ina Wroldsen på rød løper tirsdag denne uka. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Dette skal hun nå

På spørsmål om hva hun gjør for tida, svarer hun nemlig:

- Jeg holder på med «The Voice» nå, og så er det forberedelser til jeg skal spille i «Cats».

Neste år skal nemlig den verdenskjente musikalen settes opp på norsk scene igjen, hvor Wroldsen har kapret rollen som Grizbella.

- Jeg skal spille Grizabella neste år, så nå ligger jeg i hardtrening til London-kompaniet kommer til Norge. Jeg får lov til å spille med dem, tenk så fett, sier hun stolt.

37-åringen innrømmer at hun virkelig har tatt fatt på nye utfordringer, men at hun synes det er «kjempegøy».

PLANER: Programleder Helene Olafsen sier hun er lei av oppussingen av boligen, og avslører nye planer. Reporter: Sofie Losen. Video: Nina Hansen. Vis mer

- Bergtatt

Overfor Dagsavisen har Wroldsen nylig fortalt at hun bare var ti år da hun hørte «Cats» for første gang.

- Holmlia barne- og ungdomskor satte opp stykker av musikalen og i aulaen på Hallagerbakken skole fikk hele koret kle seg ut som Jellicle-katter, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg hørte «Memory» og skal ærlig innrømme at lyden av tonene blandet seg med en intens følelse av misunnelse for solisten som skulle framføre den, fordi «Memory» var noe av det vakreste jeg hadde hørt. Jeg var bergtatt.

Den gang fikk hun rollen som Meister Metrøffelis, noe hun elsket.

«SKAL VI DANSE»: Aleksander Hetland er med som gjestedanser sammen med Simon Nitsche og Helene Spilling. Vi benytter anledningen til å spørre hva han har gjort siden sist. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

- Men som alle andre i barnekoret var det Grizabella jeg forelsket meg i. Jeg hadde Elaine Page og Grizabella på repeat i månedsvis, fortsatte hun.

Musikalen har premiere neste høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer