Herman Tømmeraas:

Røper nye planer

Dette sier skuespilleren om framtiden.

VIL FLYTTE: Herman Tømmeraas har store fremtidsplaner. Foto: Morten Eik
VIL FLYTTE: Herman Tømmeraas har store fremtidsplaner. Foto: Morten Eik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er mange som fortsatt forbinder Herman Tømmeraas (25) med russebuss-gutten Chris i «Skam», tross at det er fem år siden siste sesong av den suksessfulle NRK-serien.

Det betyr imidlertid ikke at Tømmeraas har vært arbeidsledig siden den gang.

Han har med jevne mellomrom dukket opp på norske TV-skjermer, og om kort tid blir han igjen å se i de to norske skrekkfilmene «Leave» og «Marerittet».

Det er første gang Tømmeraas prøver seg innenfor skrekk-sjangeren, og overfor Dagbladet legger han ikke skjul på at han gleder seg til filmene er ute.

- Det blir veldig gøy! Jeg kommer til å plage alle med det, ler han.

Ser resultatet med venner

Selv forteller Tømmeraas at han gleder seg til å se det ferdige resultatet, og at han ofte samler kompisgjengen hjemme i Drammen for å se filmene han medvirker i med mat og noe godt i glasset.

- Det har blitt en tradisjon med mine kompiser hjemme. Det er for min del veldig stort, og jeg synes det er fint å ha gode venner som støtter og synes det er gøy. Å medvirke i en film uten å se det ferdige resultatet synes jeg bare høres trist ut, sier Tømmeraas til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer