«Ex on the Beach»:

Røper nytt «Ex on the Beach»-par

Richard og Naima fant kjærligheten på Mauritius.

KJÆRESTER: Richard Liedholm og Naima Al Maresse kom sammen på premierefesten tirsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Richard Liedholm og Naima Al Maresse kom sammen på premierefesten tirsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets sesong av «Ex on the Beach» resulterte i flere romanser, men ingen av dem skulle vise seg å være spesielt langvarige. På premierefesten i fjor, som ble avholdt på Oslos beste vestkant, valgte et av parene å avsløre seg selv.

Adrian Sellevoll, som snart blir å se i både «Skal vi danse» og «Farmen kjendis», dukket opp sammen med Melina Johnsen, som for øvrig vant pris for årets deltaker på Gullruten i mai i år. Overfor Dagbladet bekreftet de to at de hadde funnet kjærligheten på Mauritius, men det skulle ikke vare lenge. Etter noen måneder gikk de to hver til sitt.

I dag har den andre sesongen av realitysuksessen premiere, og nye deltakere har fått sjansen til å vise om romantikken faktisk kan blomstre under så anspente realityforhold.

Fant tonen etterpå

For et «Ex on the Beach»-par har det vist seg å fungere. Richard Liedholm (33) og Naima Al Maresse (21) kan i dag kalle seg kjærester. På premierefesten, som ble avholdt på taket på Steen & Strøm i Oslo, dukket de opp hånd i hånd.

- Vi ble først sammen en stund etter innspillingen, faktisk. Vi var hver for oss, og ingen av oss tenkte vel at det skulle bli noe spesielt. Jeg så på henne som en venninne, og selv om vi var i samme omgangskrets, holdt vi på med forskjellige mennesker, sier Liedholm nå, et halvt år etter innspillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer