Sigrid Bonde Tusvik:

Røper nytt prosjekt

Komiker Sigrid Bonde Tusvik er i full gang med et splitter nytt prosjekt.

NYTT PROSJEKT: Sigrid Bonde Tusvik satser på noe helt nytt innen TV-verden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT PROSJEKT: Sigrid Bonde Tusvik satser på noe helt nytt innen TV-verden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen blir det kjent at komiker Sigrid Bonde Tusvik (42) får nytt TV 2-program. Det melder TV 2.

Tusvik skal lage et nytt og inluderende musikkorps med kvinner fra alle verdens land. Vi skal få følge henne og de ti kvinnene på veien mot målet om å spille foran Slottet på 17. mai.

- Korps er en av de mest inkluderende aktivitetene du kan gjøre, synes jeg. Det er en «typisk norsk» aktivitet jeg hadde veldig lyst til å tilby kvinner fra andre kulturer, som kanskje ikke har så mange andre arenaer der de får oppleve et fellesskap, sier komikeren.

Komikeren skal altså lage sitt helt eget korps som skal hete «Korps United». Alle som skal være med er minoritetskvinner, og det er få som har tatt i et instrument tidligere. Det de imidlertid har til felles er at de sliter med å bli sett, og få innpass i det norske samfunnslivet.

Videre kommer det også fram at seerne skal få bli bedre kjent med kvinnene, som blant annet skal fortelle sine utfortalte historier.

- De er helt fantastiske. Sterke, rørende og utrolig morsomme. Jeg håper virkelig folk vil elske hver sjel som blottlegger seg i dette programmet. De er utrolig modige også, sier Tusvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.