Jan Thomas og Einar Tørnquist:

Røper nytt prosjekt

Venneparet vender tilbake til TV-skjermen.

BESTEVENNER: Jan Thomas og Einar Tørnquist har blitt gode venner gjennom sine samarbeid i podkast og TV. Foto: Morten Eik/Se og Hør
BESTEVENNER: Jan Thomas og Einar Tørnquist har blitt gode venner gjennom sine samarbeid i podkast og TV. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

Gjennom podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» har stylist Jan Thomas (56) og programleder Einar Tørnquist (41) blitt, du gjettet riktig, venner.

Duoen startet podkasten høsten 2018, og vennskapet har siden den gang blomstret.

Podkasten fikk raskt en stor tilhengerskare, og i 2019 fikk fansen også følge Jan Thomas og Tørnquist på TV-skjermen i serien med samme navn.

Nå blir venneparet nok en gang å se på TV, når de nå blir en del av TV 2s nye humorsatsing.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Vis mer

Det skriver kanalen i en pressemelding.

- Du finner knapt en mer energisk duo enn Jan Thomas og Einar Tørnquist. Dette er to personer som kjenner hverandre svært godt gjennom mangeårig samarbeid, og nå gleder vi oss til å se duoen på TV 2. Dette blir et program som garantert kommer til å overraske seerne, sier pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl.

Både konseptet og navnet til serien er foreløpig hemmelig, men Tørnquist kan røpe såpass at det dreier seg om en konkurranse av noe slag.

- Dette blir på en måte noe vi ikke har vært borti før som programledere, nemlig et konkurransedrevet program. En konkurranse hvor alle har masse å tape, inkludert oss selv, sier Tørnquist.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for den populære duoen Jan Thomas og Einar Tørnquist når de drar på fotballkamp i England. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Dette er en spennende satsing av TV 2, rett og slett et modig og underholdende konsept. Vi er så gira.

Jan Thomas kan også love at programmet vil by på mange overraskelser, både for seerne og deltakerne.

Det hittil navnløse programmet kommer på skjermen en gang i løpet av neste år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer