«Paradise Hotel»:

Røper nytt steg i forholdet

«Paradise Hotel»-paret avslører nye planer.

«PARADISE»-FLØRT: Maiken Utsi og Ludvig Dyreng fant tonen i Mexico. Hjemme i Norge har relasjonen utviklet seg videre. Video: Rød Løper / Viaplay. Reporter: Kine Falch. Redigering: Celina Morken Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Paradise Hotel» er godt i gang, og som alltid byr deltakerne på skandalehotellet på drama, intriger og kjærlighet. Og nettopp kjærligheten er det Maiken Utsi (21) og Ludvig Dyreng (22) som har stått for i år.

De fant tonen under innspillinga, og flørten utviklet seg videre etter at de kom hjem fra Mexico tidligere i år. Utsi har vært mye hos Dyreng i Drammen siden den gang, og nå avslører kjæresteparet at de skal bli samboere på fast basis.

- Jeg og Ludvig har jo bodd sammen siden vi kom hjem fra Mexico. Det har funka veldig bra og vi kommer godt overens. Vi er ikke laget for avstandsforhold, sier Maiken Utsi, som nå flytter fra Tromsø.

Hun fortsetter:

- Ludvig ga meg nesten et ultimatum, at om vi skulle være kjærester, så måtte jeg flytte til Drammen.

PARADISE HOTEL: Det går ikke som planlagt da Ådne Onarheim skal opptre på Paradise Talents. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

- Stort steg

Og sånn blir det.

Men det er ikke med lett hjerte «Paradise Hotel»-deltakeren forlater hjembyen i nord og setter kursen mot østlandet. Særlig vil hun savne søstera og tantebarnet, som hun har bodd sammen med i Tromsø den siste tida. 21-åringen har også mange venner i fødebyen.

- Men sånn er det, man må ofre litt for kjærligheten, sier hun, og forteller mer om beslutningen om å flytte sørover:

NYTT PAR: Ludvig Dyreng og Maiken Utsi skal flytte sammen. Foto: Privat
NYTT PAR: Ludvig Dyreng og Maiken Utsi skal flytte sammen. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har jo egentlig ikke lyst til å flytte, men de siste åra har jeg snakket om å bo i Oslo bare for å prøve. Jeg synes ikke man skal bo på samme sted hele livet, så dette var en perfekt mulighet.

Nå er kjæresteparet på jakt etter en leilighet på rundt åtti kvadratmeter, gjerne med to soverom slik at venner og familie kan komme på besøk. I påvente av en ny leilighet bor de hjemme hos Dyrengs mor i Drammen.

- Vi skal leie i første omgang. Det er et ganske stort steg å kjøpe leilighet sammen, og jeg vil ikke at vi skal ta alle stegene nå. Det kan vi vente med til for eksempel neste sommer, sier realitydeltakeren.

PARADISE TALENTS: Flere reagerte kraftig på at bestekompisen til en av deltakerne kom inn som dommer. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

- En berg-og-dal-bane

En annen grunn til at paret skal leie, er at de vil finne ut hvor de ønsker å bosette seg på sikt.

- Blir det Oslo, Drammen eller klarer jeg å få ham med meg til Tromsø? Det tror jeg ikke med det første, men kanskje om noen år, ler utsi overfor Dagbladet.

I sommer har hun vært hjemme i Tromsø og jobbet i matbutikk og på sykehjem - når hun ikke har vært i Drammen hos kjæresten. Nå gleder hun seg til å tilbringe hver dag med sin store kjærlighet.

- Vi har vært sammen i tre og en halv måned. Nå går det veldig bra. Det har vært en berg-og-dal-bane når vi har vært fra hverandre, for vi er ikke så flinke på avstand. Vi trives best i hverandres selskap og ikke fra hverandre.

BLIR SAMBOERE: Dyreng og Utsi ser fram til å snart flytte sammen i egen leilighet. Foto: Privat
BLIR SAMBOERE: Dyreng og Utsi ser fram til å snart flytte sammen i egen leilighet. Foto: Privat Vis mer

Leilighetsjakten er godt i gang, og de ser daglig etter et nytt sted å bo. Snart skal de begynne å kontakte folk og gå på visninger.

- Det blir fint å få sitt eget der man kan lage minner og få sine egne rutiner. Jeg gleder meg veldig, sier Utsi, som til høsten skal skrive bacheloroppgave i idrettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø.

- Det er ikke noe oppmøte, så den kan jeg skrive hvor som helst.

Kjæresten Ludvig er snart ferdig som elektrikerlærling, og skal da ut i full jobb.

KAOS: Det blir fullstendig kaos på Paradise hotel etter dette. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

Ferdig med «Paradise»

Maiken Utsi drømmer også om å få en karriere innen sosiale medier. Hun kunne også tenke seg å studere mer seinere, men akkurat nå ser hun fram til et litt roligere tempo.

- Jeg har studert hele livet mitt og ikke hatt noe pause. Så det blir egentlig den første pausen til høsten, da skal jeg jo bare skrive bachelor, og det er ikke et fullt studie, sier realitydeltakeren til Dagbladet.

Å lage skandale-tv er hun i hvert fall ferdig med i denne omgang. 21-åringen har mottatt drapstrusler på grunn av deltakelsen i «Paradise Hotel», noe som har preget henne.

- «Paradise Hotel» har ikke gitt mersmak. Det har vært mye styr fra deltakerne og generell hets. Det vil jeg ikke gjøre igjen, sier Utsi.

Men hun kunne godt tenke seg å delta i programmer som «71 grader nord», «Farmen» eller aller helst: «Skal vi danse».

- Det er min største drøm. Jeg kan ikke danse, så det hadde vært gøy å lære seg litt rytme, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer