«Paradise Hotel»:

Røper nytt steg i forholdet

«Paradise Hotel»-paret avslører nye planer.

«PARADISE»-FLØRT: Maiken Utsi og Ludvig Dyreng fant tonen i Mexico. Hjemme i Norge har relasjonen utviklet seg videre. Video: Rød Løper / Viaplay. Reporter: Kine Falch. Redigering: Celina Morken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av «Paradise Hotel» er godt i gang, og som alltid byr deltakerne på skandalehotellet på drama, intriger og kjærlighet. Og nettopp kjærligheten er det Maiken Utsi (21) og Ludvig Dyreng (22) som har stått for i år.

De fant tonen under innspillinga, og flørten utviklet seg videre etter at de kom hjem fra Mexico tidligere i år. Utsi har vært mye hos Dyreng i Drammen siden den gang, og nå avslører kjæresteparet at de skal bli samboere på fast basis.

- Jeg og Ludvig har jo bodd sammen siden vi kom hjem fra Mexico. Det har funka veldig bra og vi kommer godt overens. Vi er ikke laget for avstandsforhold, sier Maiken Utsi, som nå flytter fra Tromsø.

Hun fortsetter:

- Ludvig ga meg nesten et ultimatum, at om vi skulle være kjærester, så måtte jeg flytte til Drammen.

- Stort steg

Og sånn blir det.

Men det er ikke med lett hjerte «Paradise Hotel»-deltakeren forlater hjembyen i nord og setter kursen mot østlandet. Særlig vil hun savne søstera og tantebarnet, som hun har bodd sammen med i Tromsø den siste tida. 21-åringen har også mange venner i fødebyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer