Anne-Kat. Hærland:

Røper nytt yrke - og corona

Komikeren smittet etter én uke på jobb.

BLIR PODKASTDRONNING: Anne-Kat. Hærland skal både utvikle podkaster for andre og gjøre comeback selv. Foto: Thomas Rasmus Skaug
BLIR PODKASTDRONNING: Anne-Kat. Hærland skal både utvikle podkaster for andre og gjøre comeback selv. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Anne-Kat. Hærland (49) var sist å se på skjermen høsten 2020, for å varme opp til presidentvalget i USA for TV 2. Coronabremsen gjorde imidlertid at det hele måtte utføres i Norge.

På spørsmål om hva hun har bedrevet siden den gang, svarer hun:

- Nei, jeg har jo gjort som alle andre, da. Vært hjemme med lukkede dører!

Forrige uke tok hun imidlertid turen til Karvesvingen 1, i Aller Medias lokaler. Hun har nemlig nylig startet i ny jobb - som podkastutvikler i Aller Social Club. Det begynte egentlig som en forespørsel om å lage en podkast, men Hærland hadde større ambisjoner.

- Jeg svarte at jeg har innmari lyst til å utvikle podkaster for andre, så hvis jeg kan få jobbe med det, så kan jeg vurdere å lage en egen i tillegg, sier hun og ler.

Comeback

Og hun bekrefter altså at hun skal gjøre comeback som podkaster. Hun og Brita Møystad Engseth var tidlig ute med podkasten «Apropos» i 2016, med det de selv beskrev som «bedreviter-satire».

Nøyaktig hva den nye podkasten vil handle om er hun hemmelighetsfull rundt, men hun lover at lytterne kommer til å kjenne igjen stilen hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer