Cara Delevingne:

Røper orgasme-eksperiment

Overrasker i ny serie.

NY TV-SERIE: Cara Delevingne er aktuell i en ny serie som handler om seksualitet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
NY TV-SERIE: Cara Delevingne er aktuell i en ny serie som handler om seksualitet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og skuespiller Cara Delevingne (30) er ikke fremmed for å skape overskrifter og har ved flere anledninger sjokkert fansen.

For tida er 30-åringen aktuell med serien «Planet Sex», som tar for seg en rekke store spørsmål knyttet til menneskers seksualitet.

Nå skriver flere utenlandske medier om et svært uvanlig eksperiment skuespilleren skal ha gjennomført under innspillingen.

- På toppen av lista

Ifølge danske Ekstra Bladet har skuespilleren donert blod to ganger, én gang før orgasme og én gang rett etter orgasme.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Jeg har hatt noen merkelige seksuelle opplevelser, men det her er helt klart på toppen av lista, forteller hun i programmet etter å ha onanert i ti minutter.

Testen skal ha vist at blodet hennes hadde produsert endocannabinoider som følge av orgasmen, som ifølge Ekstra Bladet kan gi deg følelsen av å være høy.

Poenget bak eksperimentet skal være at 30-åringen vil bevise at det er langt flere menn enn kvinner som får orgasmer under heteroseksuelt samleie. Dette skal være noe stjerna ønsker å endre på.

- Kjempet i årevis

Modellen hevder angivelig at 95 prosent av heterofile menn får orgasme under sex, mens bare 65 prosent av heterofile kvinner opplever det samme.

Serien har premiere på BBC 1. desember.

- Som en som har kjempet i årevis med å forstå min seksuelle identitet, er jeg så glad for å samarbeide med Hulu, Naked, BBC Three og Fremantle for å lage en serie som kan endre synspunktene til så mange mennesker gjennom ærlige og personlige samtaler, har Delevingne tidligere uttalt i en pressemelding.

SJOKKERTE: Supermodell og skuespiller Heidi Klum er for mange kjent som dronningen av Halloween. Sjekk hva hun var utkledd som i år! Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

- Jeg kan bare forestille meg hva det å ha en serie som denne ville ha betydd for 14 år gamle meg, som sleit med å forstå følelser som ble sett på som ukonvensjonelle eller annerledes. Hvis serien vår hjelper en ung person å ha en enklere samtale med foreldrene sine, vil vi ha oppnådd ett av våre mange mål med å lage denne serien, sa hun i samme pressemelding.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer