Kate Winslet:

Røper pinlig nakenflause

Gjennom en lang karriere har stjerna trolig opplevd flere ydmykende øyeblikk - nå forteller hun om et av de verste.

FLAUT: Kate Winslet deler et svært pinlig øyeblikk, som inneholder både nakenhet og avføring, under «The Graham Norton Show». Foto: Matt Crossick/Pa Photos/NTB
FLAUT: Kate Winslet deler et svært pinlig øyeblikk, som inneholder både nakenhet og avføring, under «The Graham Norton Show». Foto: Matt Crossick/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Kate Winslet (47) er en av Hollywood-skuespillerne som har vært i «gamet» i veldig mange år. Allerede som 15-åring slo hun gjennom da hun medvirket i science fiction-serien «Dark Season».

Hun har dermed vært i rampelyset lenge, og trolig har hun både gjort og opplevd en del merkelige ting.

Da Winslet dukket opp på «The Graham Norton Show» forrige uke, kunne hun imidlertid fortelle om et relativt ydmykende øyeblikk da hun var naken på en teaterscene. Det melder Daily Mail.

PRODUKSJONSFEIL: Alt gikk ikke som det skulle da «Naked Attraction» skulle spilles inn i Sverige for første gang. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Kliss naken

Produksjonen, som den da 18 år gamle Winslet var med i, fant sted på Manchester's Royal Exchange, og ifølge henne selv skal det ha vært mange publikummere til stede.

Publikum satt i en sirkel rundt scenen, så de kunne se henne «fra hver eneste jævla vinkel», fortalte hun i talkshowet.

Teaterstykket het «What The Butler Saw», og Winslet spilte en karakter som het Geraldine - som søkte på jobben som legens sekretær. Da legen hadde sagt han måtte gjøre en full kroppsundersøkelse, måtte skuespilleren strippe av seg alle klærne midt på scenen.

- Jeg må da ligge på denne senga og er veldig pinlig berørt og det er ubehagelig og plutselig … «nå skjer det, nå skjer det, jeg må bæsje og jeg ligger på et hvitt laken, naken på en scene».

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Skjelver når jeg går av scenen

Skuespilleren understreker i talkshowet at hun var overbevist om at hun hadde bæsjet på seg, og at hun derfor ble rimelig stresset.

Når hun forteller om det reiser hun seg og viser hvordan det var, og forklarer videre at hun begynte febrilsk å tulle seg inn i lakenet før hun reiste seg opp.

- Jeg var så overbevist om at hvis jeg bevegde på meg så ville det renne avføring ned på gulvet. Jeg skalv da jeg gikk av scenen og gjemte meg i et hjørne, og så tenkte jeg: «jeg må sjekke lakenet».

TV-kokken Nadiya Hussain (37), som også gjestet «The Graham Norton Show» samme kveld, spør deretter Winslet i full forvirring om hun faktisk gjorde på seg eller ikke.

«EX ON THE BEACH»: Vi har snakket med Andreas Østerøy om ting folk ikke vet om skandale-programmet. Reporter: Celina Morken. Video: Jenny Aas. Vis mer

- Mine damer og herrer, jeg hadde ikke faktisk bæsjet på meg, men i det sekundet jeg kom inn i garderoben min og løp til doen var det som om det ble skutt ut, kunne skuespilleren bekrefte til høy latter fra publikum.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer