Stein Erik Hagen:

Røper romanse med 32 år yngre mann

- Vi trives godt i hverandres selskap.

NY FLAMME: Stein Erik Hagen fikk mange frierbrev da han sto frem som homofil i 2015. Nå har han funnet lykken med en 32 år yngre kirurg, ifølge Se og Hør. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
NY FLAMME: Stein Erik Hagen fikk mange frierbrev da han sto frem som homofil i 2015. Nå har han funnet lykken med en 32 år yngre kirurg, ifølge Se og Hør. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter at forretningsmann Stein Erik Hagen (63) sto fram som homofil i 2015, har Orkla-styrelederen holdt kortene tett til brystet hva gjelder eget kjærlighetsliv.

Forrige fredag overrasket imidlertid milliardæren da han dukket opp på «Dronning Sonja Internasjonale Musikkkonkurranse 2019» på Den Norske Opera i Oslo.

I dagens utgave kan Se og Hør nemlig avsløre at 63-åringen ankom arrangementet med det bladet omtaler som Hagens nye kjæreste, kirurg Nicolay Andreas Herud (31).

- Bare et tall

Overfor Se og Hør snakker 63-åringen om sin nye flamme i varme ordelag. På spørsmål om han har noen betenkeligheter rundt aldersforskjellen, svarer Hagen følgende:

- Jeg har venner i alle aldersgrupper. Alder er bare et tall. «Det er den biologiske alderen som teller», ifølge professor Klaus Schwab i World Economic Forum. Jeg føler meg i hvert fall 30 år yngre en det som står i passet mitt, sier Hagen til Se og Hør og ler.

- Vi trives godt i hverandres selskap, legger Herud til.

I artikkelen kommer det fram at Hagen og Herud møttes tidlig i vinter, og at forholdet med tida har utviklet seg til å bli noe mer.

NY FLAMME: I dagens utgave av Se og Hør avslører bladet at Stein Erik Hagen har fått seg ny kjæreste. Foto: Faksimile / Se og Hør
NY FLAMME: I dagens utgave av Se og Hør avslører bladet at Stein Erik Hagen har fått seg ny kjæreste. Foto: Faksimile / Se og Hør Vis mer

Flere friere

Da Hagen for fire år siden fortalte offentligheten at han er homofil, hadde forretningsmannen lagt to ekteskap med kvinner bak seg. Nyheten fikk bred omtale i norske medier, og firebarnsfaren kunne kort tid seinere røpe at han hadde fått en god del friere.

- Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-åra visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sa han under innspillingen av «Skavlan».

63-åringen forklarte også i ettertid at han hadde fått mer enn 2000 henvendelser, der både kjente og ukjente mennesker takket ham for åpenheten.

Artikkelen fortsetter under:

ÅPENHJERTIG: Forretningsmann Stein Erik Hagen forteller hvordan han gjennom oppveksten forsto at han var homofil. Hagen har i mange år engasjert seg for homofiles rettigheter og for en åpen kirke. Video: NTB Scanpix / NRK Vis mer

- Verdens beste

Støtte fikk han også fra sin nærmeste familie, noe dattera Camilla Hagen Sørli har vært åpenhjertig om overfor VG i 2015.

- Det var flott, og vi støtter ham fullt ut. Vi elsket ham som hetero og bifil og vi elsker ham som homofil. Han er verdens beste pappa og bestepappa for våre barn, sa hun om sin far og la til:

- Vi er en svært nær og åpen familie med mange mine, dine og våre. Mangfold er noe vi setter høyt og de verdier har alltid vært viktige for mine foreldre. Og selv om det kanskje ikke har vært helt A4, men hva er egentlig A4, uttalte hun.

Hagen har, som nevnt over, vært gift to ganger tidligere. Sist med den nå avdøde Mille-Marie Treschow, der paret ga hverandre sitt ja i 2004. Paret gikk fra hverandre i 2012.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer