Bernt Hulsker:

Røper rørende øyeblikk i «Kompani Lauritzen»

Tidligere fotballspiller Bernt Hulsker avslører hva som har rørt ham mest i «Kompani Lauritzen».

MYE TV: Tiden står ikke stille for Bernt Hulsker, som er aktuell i en rekke tv-satsninger om dagen. Nå røper han et ukjent, rørende øyeblikk fra «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum
MYE TV: Tiden står ikke stille for Bernt Hulsker, som er aktuell i en rekke tv-satsninger om dagen. Nå røper han et ukjent, rørende øyeblikk fra «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Kompani Lauritzen» har hittil virkelig gått hjem hos seerne, og blant deltakerne som har bemerket seg finner man tidligere fotballspiller Bernt Hulsker.43-åringen fra Vestnes, en naturskjønn kommune et innkast over fjorden fra Molde, er «plutselig» blitt tv-stjerne.

Den siste tida har han nemlig også vært å se i TV 2-programmet «Sofa» samt «Ikke lov å le på hytta», som har vært en stor suksess på VGTV. Som om ikke det er nok, er han også tilknyttet Eurosport og VG-podkasten «Foppal».

Aller størst oppmerksomhet har han nok imidlertid fått som én av 14 deltakere i årets «Kompani Lauritzen», som i sine to første uker på skjermen denne våren samlet godt over én million seere i snitt.

- Opp og fram

«Kompani Lauritzen» er for lengst blitt kjent for utallige scener der norske kjendiser presser både fysikk og det mentale til det ytterste. Å ha en karriere som aktiv idrettsutøver bak seg kan slik sett være en fordel, men ikke nødvendigvis.I første episode av årets sesong, der deltakerne blant annet løp 3000 meter på tid, havnet Hulsker på nedre halvdel av resultatlista - delvis halsende etter VGTV-kollega Vegard Harm (24).- Den fysiske forfatningen var verre enn jeg hadde sett for meg, jeg trodde liksom at jeg kunne flyte på at jeg har vært aktiv tidligere, sier Hulsker humoristisk til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer