Erik og Maria i «Jakten på kjærligheten» 2017:

Røper sannheten bak årets «første» kyss i «Jakten»

- Det var spennende for oss begge.

IKKE HELT RIKTIG: I slutten av oktober delte «Jakten»-bonden Erik Grytnes og frieren Maria Bjørndal årets første kyss i tv-serien. Bare at det egentlig ikke var det første ... Foto: TV 2
IKKE HELT RIKTIG: I slutten av oktober delte «Jakten»-bonden Erik Grytnes og frieren Maria Bjørndal årets første kyss i tv-serien. Bare at det egentlig ikke var det første ... Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mandag kveld sendes årets siste episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Årets bønder og deres gjenværende friere er igjen samlet på Hoel gård ved Mjøsa, hvor de først møtte frierne sine på speeddate.

I programmet skal de gi programleder Katarina Flatland (28) status på hvordan det går med dem etter sommerens «Jakten»-innspilling.

Mens årets «Jakten»-deltakere sitter sammen og praten flyter muntert mellom dem, kommer Vestfold-bonden Erik Grytnes (38) og frieren Maria Bjørndal (35) med en overraskende avsløring:

Årets første «Jakten»-kyss, som de to serverte tv-seerne i slutten av oktober, var egentlig ikke deres første kyss i det hele tatt!

- Visste ikke at de tjuvstartet

Både meddeltakerne og «Jakten på kjærligheten»-programlederen blir paffe av duoens innrømmelse, og overfor Dagbladet utdyper Flatland hva hun tenkte da Grytnes og Bjørndal røpet det hemmelige kysset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer