Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Røper sannheten bak dette møtet

- Det var en merkelig elektrisitet mellom oss.

FØRSTE MØTE: I 2005 møtte Jennifer Lopez og hennes daværende ektemann, Marc Anthony, sangstjernens nåværende kjæreste, Alex «A-Rod» Rodriguez, under en baseballkamp på Shea Stadium i New York. Nå røper førstnevnte hva som skjedde under møtet. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE MØTE: I 2005 møtte Jennifer Lopez og hennes daværende ektemann, Marc Anthony, sangstjernens nåværende kjæreste, Alex «A-Rod» Rodriguez, under en baseballkamp på Shea Stadium i New York. Nå røper førstnevnte hva som skjedde under møtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At sangstjerna Jennifer Lopez (49) og den tidligere baseballspillerer Alex A-Rod Rodriguez (43) er forelska i hverandre, er det liten tvil om. I sosiale medier deler duoen til stadighet kjærlighetserklæringer til hverandre, og de er heller ikke vonde å få i tale på spørsmål om forholdet sitt.

Blant annet har turtelduene tidligere snakket om sin første date, som fant sted i 2017. Nå viser det seg imidlertid at det var god kjemi mellom de to allerede flere år før de innledet et romantisk forhold - nærmere bestemt tilbake i 2005.

Den gang var Lopez gift med sangeren Marc Anthony (50), mens Rodriguez på sin side var gift med Cynthia Scurtis (46). Det var under en baseballkamp på Shea Stadium i New York, der 43-åringen spilte for The Yankees, at de to hilste på hverandre for aller første gang.

Lopez var på kampen med sin daværende ektemann, men likevel er det ikke tvil om at det var en gnist mellom henne og «A-Rod» den gang.

- Merkelig elektrisitet

Det er i et intervju med Sports Illustrated, gjengitt av US Weekly, at sangstjernen forteller om møtet for 14 år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer