Kim Kardashian West:

Røper sannheten bak julebildet

Det er alltid knyttet spenning til Kardashian/Jenner-klanens årlige julekort, men i år kjører ekteparet en egen vri.

SPESIELL DETALJ: I år overrasket Kim Kardashian West ved å dele sitt eget julekort med ektemannen Kanye West og deres fire barn. Nå røper firebarnsmoren at ikke alt gikk på skinner da julebildet skulle tas. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
SPESIELL DETALJ: I år overrasket Kim Kardashian West ved å dele sitt eget julekort med ektemannen Kanye West og deres fire barn. Nå røper firebarnsmoren at ikke alt gikk på skinner da julebildet skulle tas. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen har en fast tradisjon hvert år som det er knyttet stor spenning til. I anledning julen samles nemlig hele familien til det årlige julekortet sitt.

I fjor ble det derimot fullt oppstyr da Kim Kardashian West (38) hintet om at det kanskje ikke ble noe av det årlige julekortet. Til fansens store overraskelse endte 38-åringen likevel opp med å dele fjorårets julekort på selveste julaften.

I år blir det derimot andre boller.

Det kan nemlig se ut til at Kim og ektemannen Kanye West (42) og deres fire barn, North (6), Saint (4), Chicago (1) og Psalm (7 md.), har bestemt seg for å gjøre en egen vri i år - uten resten av Kardashian-klanen.

Delte egen julehilsen

I helgen presenterte nemlig 38-åringen årets julekort på Instagram, og på bildet var det kun ektemannen og deres fire barn som var med.

På bildet ser man familien på seks sitte i trappen i hjemmet sitt i Calabasas, iført matchende, komfortable joggeklær.

Kanye sitter på toppen av trappen og holder datteren Chicago, mens firebarnsmoren sitter to trinn nedenfor med sin eldste datter North - og med sin yngste sønn Psalm på fanget. Saint på sin side er plassert på det nederste trappetrinnet og gliser bredt til kameraet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer