Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian West:

Røper sannheten bak julebildet

Det er alltid knyttet spenning til Kardashian/Jenner-klanens årlige julekort, men i år kjører ekteparet en egen vri.

SPESIELL DETALJ: I år overrasket Kim Kardashian West ved å dele sitt eget julekort med ektemannen Kanye West og deres fire barn. Nå røper firebarnsmoren at ikke alt gikk på skinner da julebildet skulle tas. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
SPESIELL DETALJ: I år overrasket Kim Kardashian West ved å dele sitt eget julekort med ektemannen Kanye West og deres fire barn. Nå røper firebarnsmoren at ikke alt gikk på skinner da julebildet skulle tas. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

Den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen har en fast tradisjon hvert år som det er knyttet stor spenning til. I anledning julen samles nemlig hele familien til det årlige julekortet sitt.

I fjor ble det derimot fullt oppstyr da Kim Kardashian West (38) hintet om at det kanskje ikke ble noe av det årlige julekortet. Til fansens store overraskelse endte 38-åringen likevel opp med å dele fjorårets julekort på selveste julaften.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

I år blir det derimot andre boller.

Det kan nemlig se ut til at Kim og ektemannen Kanye West (42) og deres fire barn, North (6), Saint (4), Chicago (1) og Psalm (7 md.), har bestemt seg for å gjøre en egen vri i år - uten resten av Kardashian-klanen.

Delte egen julehilsen

I helgen presenterte nemlig 38-åringen årets julekort på Instagram, og på bildet var det kun ektemannen og deres fire barn som var med.

På bildet ser man familien på seks sitte i trappen i hjemmet sitt i Calabasas, iført matchende, komfortable joggeklær.

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kanye sitter på toppen av trappen og holder datteren Chicago, mens firebarnsmoren sitter to trinn nedenfor med sin eldste datter North - og med sin yngste sønn Psalm på fanget. Saint på sin side er plassert på det nederste trappetrinnet og gliser bredt til kameraet.

Innrømmer spesiell detalj

Fansen lurer nå på om det er slutt på den verdenskjente Kardashian-familiens årlige julekorttradisjon.

Ifølge en kilde til Us Weekly var det umulig å samle hele Kardashian/Jenner-klanen til en fotoshoot på én og samme dag.

- Kim og resten av familien kunne ikke bli enige om et kort i år, og derfor ønsket Kim å lage sitt eget. Det er så mange ulike timeplaner og mennesker som er involvert, og det var konstant krangling og mye stress, forteller kilden.

Imidlertid har det også vist seg at Kim faktisk ikke klarte å samle sin nærmeste familie til årets fotografering heller. Under en opptreden på talkshowet til Ellen DeGeneres (61), som gikk på TV tirsdag, kommer firebarnsmoren med en spesiell innrømmelse:

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Det var så mye angst med de fire barna, North hadde en dårlig dag og jeg sa: «Greit, vi gjør det uten deg», men så sa hun at hun bare ville ta bilde med meg. Så jeg sa: «Greit, vi bare photoshopper henne inn. Så hun er faktisk ikke med på bildet. Angsten jeg gikk gjennom for å få det bildet ... sier Kim til Ellen, ifølge Daily Mail.

I intervjuet bekrefter hun også langt på vei uttalelsen fra Us Weeklys kilde om hvorfor hele storfamilien ikke har delt et felles julebilde i år:

- Det ble et tidsspørsmål og det var vanskelig å samle alle, så jeg sa: «Jeg gjør det bare med min egen familie».

Også da Kim Kardashian delte et av sine mange Halloween-bilder tidligere i år, røpet stjerna at yngstedatteren Chicago var blitt photoshoppet inn i bildet i etterkant.