Thomas Numme:

Røper skade

- Da var jeg en del av statistikken.

MED KRYKKER: Thomas Numme må tilsynelatende bruke krykker framover. Her med kona Annette Walther Numme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MED KRYKKER: Thomas Numme må tilsynelatende bruke krykker framover. Her med kona Annette Walther Numme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske vinterværet byr på både store og små problemer, noe programleder Thomas Numme (53) har fått kjenne på kroppen.

På Instagram deler Numme et bilde av seg selv liggende på sofaen med krykker under armen og en bandasjert fot.

«Da var jeg en del av statistikken. Ønsker meg brodder til bursdagen».

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

Overfor Dagbladet forteller Numme at han nettopp har fått summet seg etter en narkose. Skaden er resultat av at han falt på en isklump.

BÆSJ: Thomas Numme tråkker i egen bæsj på 71grader nord kjendis. Video: TVNORGE. Vis mer

«Trodde først det var et kraftig overtråkk, og håpet i det lengste, men det var ankelbrudd som på grunn av instabilitet og slarkete leddbånd har blitt operert i dag», skriver han i en SMS.

Videre forklarer han at alt er bra etter forholdene - og at han framover kun skal omfavne, og ikke tulle med brodder.

I kommentarfeltet har flere kjendiskollegaer ønsket programlederen god bedring.

«Neida, uff! Vi skal alle skrive på gipsen din! Jeg kan tegne E.T.», skriver skuespiller Kåre Conradi (52).

«God bedring, fattern», skriver «Mamma Mia!»-kollega Ulrikke Brandstorp (28).

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 (Senkveld) Vis mer

«Nei, men herremin! Masse god bedring», lyder det fra artist Jorun Stiansen (40).

Nå som Numme er ute av narkose har han delt nok en oppdatering med følgerne sine. Der gir han uttrykk for at beinbruddet har fått mye oppmerksomhet av norsk presse.

«Før og etter narkose. Tusen takk for all omtanke! Og takk til alle de vidunderlige folka på Oslo Universitetssykehus», skriver han.

På bildet ser man en svært blid Numme i sykehussenga.

Thomas Numme er både et kjent fjes fra skjerm og scene. Fra 2003 til 2018 ledet han «Senkveld med Thomas og Harald» sammen med makkeren Harald Rønneberg (50).

Han har også ledet både «Idol» og «Casa Numme», og spilte i «Mamma Mia!» på teaterscenen med blant annet Ulrikke Brandstorp, Kåre Conradi og Ingar Helge Gimle (67).