Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Basshunter:

Røper skilsmisse: - Faen meg tragisk

Artisten uttaler seg for første gang om ekteskapet.

AVSLØRER: Jonas Erik Altberg, best kjent under artistnavnet Basshunter, forteller for første gang om skilsmissen med kona Tina Makhia Khayatsadeh. Her avbildet i 2010. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Jonas Erik Altberg, best kjent under artistnavnet Basshunter, forteller for første gang om skilsmissen med kona Tina Makhia Khayatsadeh. Her avbildet i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De fleste minnes nok 35 år gamle Jonas Erik Altberg. Han sto bak suksesslåta «Boten Anna», men er nok kanskje best kjent under artistnavnet Basshunter.

35-åringen gjorde enorm suksess og låta solgte til platina hele tre ganger i Danmark, en gang i Sverige og til gull i Østerrike.

De siste åra har artisten vært bosatt i Dubai, og for tre år siden giftet han seg med sin utkårede Tina Makhia Khayatsadeh.

En rekke kjente artister og profiler fra musikkbransjen var til stede under bryllupet, som fant sted på den eksklusive klubben Dubai Polo Equestrian. Seinere skulle det imidlertid vise seg at artisten ikke trivdes som gift.

Nå avslører nemlig artisten at ekteskapet tok slutt etter bare et år.

Byttet ut kona med fest og alkohol

35-åringen, som er kjent for å holde kortene tett til brystet når det kommer til å uttale seg om privatlivet sitt, letter for første gang på sløret om ekteskapet med Khayatsadeh.

Det gjør han i «P3 Musikdokumentär», ifølge svenske Expressen. Der forteller han at han bearbeidet følelsene sine med alkohol og fest, istedenfor å tilbringe tid med kona si.

- Jeg så ikke fram til å komme hjem, og å ikke ville komme hjem er deprimerende. Ute på turné er festing den beste kuren, men også den absolutt verste kuren, sier han.

Etter en periode med hard festing og mye alkohol, innså artisten at skilsmisse var den eneste løsningen.

- Jeg hadde hatt fem opptredener og hadde en dag fri, og dro ut for å feste på en jævla mandag. Jeg så på meg selv i speilet og tenkte: «Du er faen meg tragisk, nå må du skjerpe deg». Det var da jeg bestemte meg for å reise hjem og ta tak i dritten etter turneen, fortsetter han.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

- De truet meg på livet

I samme dokumentar fortalte 35-åringen også om en voldsom hendelse som satte spor. Etter en opptreden på en klubb hevder Altberg at han ble angrepet av tre unge menn som stormet hjemmet hans, ifølge Expressen.

Ifølge artisten ble han holdt opp mot veggen og en av mennene skal ha truet han med kniv.

- De truet meg på livet og sa: «Du skal ikke være så kul og gå rundt i Malmö og tro at du er noe, ok? Pass deg i framtida», sa han i dokumentaren.

OVERRASKET: Artisten har også vært med i den britiske versjonen av kjendisutgaven til «Big Brother» i 2010, der han havnet på en fjerdeplass. Her avbildet i 2010. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Artisten har også vært med i den britiske versjonen av kjendisutgaven til «Big Brother» i 2010, der han havnet på en fjerdeplass. Her avbildet i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre fortalte 35-åringen at han aldri har pakket sammen sakene så fort i hele sitt liv.

- På fem minutter hadde jeg pakket sammen alt jeg eide og hadde, alle klærne og datamaskinene mine, fortsatte han.

Ifølge artisten ble hendelsen rapportert til politiet, men saken ble til slutt henlagt.

COMEBACK: En av landets mest profilerte partyfiksere Sverre Goldenheim, gjør comeback i serien «Unnskyld, Norge». Men hva driver han egentlig med om dagen? Vis mer

Anklaget for seksuell trakassering

Siden starten av 2010-tallet har svensken stort sett livnært seg på å spille rundt om på klubber, gjerne i Storbritannia. Det har derimot ikke alltid vært like enkelt for ham.

I 2011 ble Altberg anklaget for seksuell trakassering etter at han i desember året før hadde vært på en fotoshoot på en klubb i Skottland. To jenter hevdet at svensken hadde holdt dem i håret, og ledet hodene deres mot skrittet hans.

I RETTEN: 35-åringen måtte i 2011 møte i retten etter anklager om seksuell trakassering, men ble siden frikjent. Foto: NTB scanpix
I RETTEN: 35-åringen måtte i 2011 møte i retten etter anklager om seksuell trakassering, men ble siden frikjent. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sommeren 2011 måtte han møte i retten, men anklagene ble ikke tatt på alvor. Artisten selv sa at påstandene var oppdiktet, og retten mente at vitnene som var innkalt ikke var troverdige.

Etter to dager i retten, ble han ifølge BBC frikjent på alle punkter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!