Cathrine Montero Moen:

Røper spontanabort

Cathrine Montero Moen og Gaute Grøtta Grav skulle blitt foreldre allerede i februar i år, men svangerskapet endte i spontanabort.

FIKK BARN: Gauta Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen ble foreldre til Aron i oktober. Paret ventet barn allerede i 2019, men da endte svangerskapet i spontanabort. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FIKK BARN: Gauta Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen ble foreldre til Aron i oktober. Paret ventet barn allerede i 2019, men da endte svangerskapet i spontanabort. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kunne tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (41) og forloveden Cathrine Montero Moen (30) ønske sønnen Aron velkommen til verden.

Dette er parets første felles barn. Grøtta Grav har to barn fra tidligere.

Det er ingen tvil om at sønnen var et etterlengtet tilskudd til familien. I podkasten «Bjuda på» som Montero Moen har sammen med «Farmen»-profilen Karianne Amlie Wahlstrøm, forteller 30-åringen om en tøff vei til familieforøkelsen.

Før svangerskapet med Aron gikk hun nemlig gjennom en spontanabort. Det skjedde sommeren 2019.

- Vi skulle hatt et barn i februar 2020. Jeg hadde da en spontanabort. «Missed abortion» som de kaller det, forteller Montero Moen i podkasten.

- Lite traumatisk

Cathrine Montero Moen synes det snakkes for lite om spontanaborter.

- Jeg synes det er rart at det ikke blir snakket om. Folk snakker ikke om spontanabort, akkurat som om det er en skam eller tabu over det. Det er ikke det, vi kan dessverre ikke styre det, sier hun til Dagbladet.

Selv opplevde hun ikke selve spontanaborten spesielt traumatisk, fordi dette var første gang de prøvde å få barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer