Amalie Snøløs:

Røper store planer: - Surrealistisk

Den tidligere «Farmen»-profilen er klar for å investere i framtida.

HYTTEDRØM: Amalie Snøløs har reservert ei hyttetomt på Sørlandet, avslører hun overfor Dagbladet. Foto: Berit Roald / NTB
HYTTEDRØM: Amalie Snøløs har reservert ei hyttetomt på Sørlandet, avslører hun overfor Dagbladet. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I likhet med svært mange andre nordmenn, har den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (24) hengt mye på hytta den siste tida. På grunn av pandemi og strenge reiseregler er det nok mange som reiser til fjells i disse dager.

Det gjelder ikke minst Snøløs, som også svinget seg på parketten i «Skal vi danse» i 2018. Den skiglade 24-åringen er så glad i hyttelivet at hun nå har bestemt seg for å bygge sin egen hytte på Bykle på Hovden i Agder fylke.

Dersom alt går som det skal, signerer hun papirene på ei tomt neste uke - og dermed er hyttedrømmen snart virkelighet.

- Det er veldig fin utsikt og fine tur- og skiløyper der. Det er den beste slalåmbakken på Sørlandet, sier en stolt Snøløs på telefon til Dagbladet.

Mange henvendelser

De siste dagene har den tidligere «Farmen»-profilen luftet hytteplanene med følgerne sine på Instagram, og hun forteller om et vanvittig engasjement for hytteprosjektet.

Det har også dukket opp noen andre tomter som også kan være aktuelle, så derfor har Snøløs reservert tomta på Hovden til neste uke, og skal dermed bruke denne uka på å bestemme seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer