Hedvig Sophie Glestad:

Røper tatovering­s­blemme

Ble advart, men gikk på samme «smell» to ganger.

EKSER: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad er ikke lenger et par. Nå røper sistnevnte en tatoveringstabbe som har med ekskjæresten å gjøre. Foto: Espen Solli / Se og Hør
EKSER: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad er ikke lenger et par. Nå røper sistnevnte en tatoveringstabbe som har med ekskjæresten å gjøre. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at reality-paret David Eriksen (54) og Hedvig Sophie Glestad (30) hadde gått hver til sitt.

Eriksen og Glestad har i TV-serien «Alle elsker David» vist fram både opp- og nedturer gjennom flere sesonger, og selv om det nå er slutt, fortsetter de begge å være med videre.

KJENDISMANAGER: David Eriksen jubler over at Iselin Guttormsen, som er i stallen hans, skal være med i høstens «Skal vi danse». Men hun var ikke den eneste som ble spurt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Sesong tre er i disse dager i gang på TV 2, og seerne får med det et innblikk i bruddet. De har begge uttrykt at det var tøft å gå gjennom perioden med et kamerateam på slep.

- D for David

Glestad er denne uka med i en episode av VGTVs Harm og Hegseth, og der kan hun avsløre en aldri så liten tatoveringsblemme som har med ekskjæresten å gjøre.

LURTE «ALLE»: I forkant av premieren på sesong 3 av «Alle elsker David», kunne Hedvig Glestad og David Eriksen røpe at de løy til hele Norge for et halvt år siden. Video: Rød Løper/Jonas Hammer/Celina Morken/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Du gikk jo på den tabben som alle sier sånn «ikke gjør det, i tilfelle det blir slutt» til. Du tatoverte ikke ansiktet hans, men du tatoverte en D for David. Hvor på kroppen er den?, sier programleder Morten Hegseth (36) til Glestad.

- Den er på ankelen min, men først var det en J for en eks, så skulle jeg gjøre om det, forteller 30-åringen ærlig.

Nå er det altså andre gang hun står i en situasjon med en tatovering som i utgangspunktet var til ære for en kjæreste, men som har endt opp med å bli en ekskjæreste.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Dette skal hun gjøre

Vegard Harm (26) poengterer at det kan bli vanskelig dersom hun finner seg en som har et navn som starter på K, at hun da kan ende opp med å måtte gjøre om tatoveringen til en svart flekk.

Glestad skal imidlertid til dels ha blitt advart, hun kan nemlig avsløre at tatovøren påpekte at hun var i ferd med å gjøre den samme feilen igjen da hun gjorde om J-tatoveringen til en D-tatovering.

30-åringen kan overfor Dagbladet heldigvis betrygge med at hun nå har funnet en løsning på «problemet».

NYTT: Da vi møtte Hedvig og David før sesongpremieren til «Alle elsker David», så vi at det var noe nytt med sjefen sjøl. Nå forteller han om det lille inngrepet han har gjort. Video: Jonas Hammer, Celina Morken, Thea Hope/ Rød Løp Vis mer

- Hunden vår, som er mest David sin, men fortsatt også min, heter jo Disco. Så D-en forblir.

- Kommer du til å endre på den hvis du finner kjærligheten igjen?

- Tipper jeg høyst trolig kommer til å endre på den ja … for moro skyld, når jeg får en ny kjæreste. Er heldigvis bare en liten bokstav, og ikke et helt navn, sier Glestad til Dagbladet.

Om skjebnen har det til at hun finner seg en ny kjæreste med fornavn på D, eller B - som D-en enkelt kan gjøres om til, vil tida vise.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer