Geir Magne Haukås:

Røper ukjent drama etter «Farmen»-exit: Brukne ribbein og hemmelig Gaute-prat

Realityeventyret endte i smertehelvete for Geir Magne Haukås (47).

DRAMATISK: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) fikk hard medfart i tvekampen som sendte ham hjem til 2017. Her med programleder Gaute Grøtta Grav (38). Foto: Alex Iversen / TV 2
DRAMATISK: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) fikk hard medfart i tvekampen som sendte ham hjem til 2017. Her med programleder Gaute Grøtta Grav (38). Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha tilbrakt åtte uker i «Farmen»-universet var det bom stopp for Geir Magne Haukås (47). Nordlendingen måtte omsider forlate tv-gården i kveldens episode, etter å ha kommet dårligst ut i en nervepirrende og blytung tautrekkingstvekamp mot 26 år yngre Kristian Krubel Djupnes (21).

Som ellers gjennom Haukås' tid i tv-ruta, ble 47-åringens siste innspillingstimer langt fra en lavmælt affære.

Før den etter hvert så omtalte tv-profilen returnerte til 2017, sørget han for å holde en følelsesladd, og noe stikkende appell overfor de andre deltakerne. Deretter ba han om tilgivelse fra samtlige, før han avslutningsvis framførte Frank Sinatras «My Way» av full hals.

Blod, svette og tårer

- Det var mye på en gang, kan du si. Tvekamp-seansen var en sterk opplevelse, der jeg blant annet hadde behov for å rydde opp i eventuelle uoverensstemmelser. Selv var jeg fullstendig fysisk og psykisk utkjørt. Tårene spratt og blodet rant ut av nevene mine, forteller 47-åringen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer