«Kompani Lauritzen»:

Røper ukjent forbindelse

Har du lagt merke til denne detaljen på Vendela Kirseboms sekk?

FORLOT KONKURRANSEN: Vendela Kirsebom reiste hjem fra Setnesmoen leir forrige uke. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FORLOT KONKURRANSEN: Vendela Kirsebom reiste hjem fra Setnesmoen leir forrige uke. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

«Kompani Lauritzen»-seerne har etter hvert blitt vant med å se uniformskledde kjendiser på skjermen, som sliter seg gjennom den ene utmattende prøvelsen etter den andre.

Flere ganger beveger de seg ut i felt, og da har de med seg sekker og utstyr som nesten er på størrelse med seg selv. Men er det en ting befalet konstant bjeffer om, så er det at deltakerne må ha kontroll på tingene sine.

Når alt ser mer eller mindre identisk ut, har noen likevel fordelen ved at de har små kjennetegn på sitt - for eksempel sekken.

Vendela Kirsebom (56), som måtte forlate realitykonkurransen forrige uke, var en av dem som slet med å holde orden i tingene sine. Da hjalp det trolig at det på topplokket på sekken hennes var skrevet «ASLE» med store bokstaver.

Overfor Dagbladet forklarer pressekontakt i TV 2, Siril Vatne Meling, hvorfor det sto Asle, og ikke Vendela - som kanskje hadde vært mer naturlig.

- Asle Haddeland hadde den sekken under innspillingen av «Kompani Lauritzen: Tropp 1».

- Mye av utstyret brukes om igjen, så lenge det fortsatt er i god nok stand. Det gjelder blant annet hjelmer, sekker, stridsvester, spader og så videre. Deltakerne får beholde det meste av klær, med unntak av ytterjakker og bukser, forteller Meling, og sier de gjenbruker for å ha en mest mulig grønn produksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer