Emma Krokdal og Dolph Lundgren:

Røper ukjent fortid

- Det var perfekt at hun hadde vært gift før.

FORELSKET: Paret avslører flere detaljer om forholdet deres i nytt intervju. Foto: JC Olivera/AFP/NTB
FORELSKET: Paret avslører flere detaljer om forholdet deres i nytt intervju. Foto: JC Olivera/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forholdet til den svenske hollywood-stjerna Dolph Lundgren (64) og norske Emma Krokdal (25) ble først kjent i januar 2020.

Paret møttes da Krokdal, som opprinnelig kommer fra Trøndelag, jobbet som personlig trener på senteret hvor Lundgren trente. Et halvt år etter deres første møte fridde Lundgren og fikk et ja.

Siden den gang har paret solgt huset sitt i West Hollywood til rundt 35 millioner kroner, og satt i gang bryllupsplanleggingen. Tidligere i år kunne Krokdal røpe til Dagbladet at de planla å gifte seg i Stockholm med et sommerbryllup.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Var gift med en annen

I et nylig intervju med VG forteller paret at den største utfordringen ikke har vært aldersforskjellen deres, men at de begge gikk inn i forholdet med vanskelige relasjoner i bagasjen.

Krokdal var nemlig gift med en annen da hun først møtte Lundgren.

Før hun møtte 64-åringen, var Krokdal gift med en 16 år eldre mann. Paret giftet seg i Las Vegas, men etter to og et halvt år gikk eksparet fra hverandre.

Da Lundgren gikk ned på kne, var Krokdal fortsatt gift på papiret.

- Det gikk opp for meg at jeg kanskje gjorde noe ulovlig, så vi sjekket i etterkant. Jeg ville ikke i fengsel, forteller Lundgren til VG.

«GRENSELØST FORELSKET»: I den nye serien «Grenseløst forelsket» får vi blant annet bli kjent med norske Josephine og brasilianske Luiz, som åpner seg om noen av utfordringene de har møtt på i forholdet. Video: Rød Løper/Discovery+ Reporter: Luna Lea Vis mer

Videre forteller Hollywood-stjerna at han synes «det var perfekt at hun hadde vært gift før», ettersom det viser at hun har vært gjennom tøffe ting i livet til tross for alderen.

Krokdal forteller videre til VG at ting fra det tidligere forholdet fortsatt kan trigge henne den dag i dag, og at det i starten kunne gå utover forholdet til Lundgren. Hun er ærlig om at det var vanskelig i starten, men at de nå har lært å kjenne hverandre bedre.

Stor aldersforskjell

Paret har 38 år mellom seg i aldersforskjell, og overfor Dagbladet har Krokdal tidligere fortalt at hun ikke ble overrasket over reaksjonene som kom.

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det.

SAMBOERE: Emil Gukild selger leiligheten, og har flytta inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer

En som reagerte spesielt hardt, var Lundgrens ekskjæreste Jenny Sandersson. Hun publiserte blant annet et Instagram-innlegg hvor hun raste mot forholdet.

«Jeg er lei meg for denne posten, men når du behandler meg med null respekt, behøver jeg å bli kvitt det. Jeg fortjener ikke dette her, og det vet du», skal Sandersson ha skrevet.

De var et par i nærmere ti år før de valgte å gå hver til sitt. Året etter fant Lundgren lykken med Krokdal.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer