Kristin og Dennis:

Røper ultimatum for flere barn

Dagbladet var på besøk hos influenserparet for å snakke om framtidsplaner, jula og småbarnslivet.

SMÅBARNFORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ser ekstra fram mot årets julefeiring da det blir den første i nytt hus. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SMÅBARNFORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ser ekstra fram mot årets julefeiring da det blir den første i nytt hus. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DRAMMEN (DAGBLADET): Idet influenser Kristin Gjelsvik (34) åpner opp døra til hjemmet sitt i Drammen, treffer lukten av jul og gløgg umiddelbart. Den til vanlig fargerike stua er blitt byttet ut med varmere og lunere farger, og juletreet står i all sin prakt midt i stua.

Det er imidlertid det store, rosa neonskiltet med ordlyden «Kan ikkje bare ha det kjekt, me må ha litt show og», som er den store blikkfangeren i Gjelsvik og samboeren Dennis Poppe Thorsens (29) hjem.

Det er imidlertid uvisst hvor lenge de blir boende, men det kommer vi tilbake til lengre ned i saken.

Spesiell jul

Det har nå gått ti måneder siden paret og sønnen Falk (1) flyttet hit, og det ser ut til at de har kommet seg godt til rette og lagt sitt preg over boligen, blant annet i form av en leopardvegg.

For familien på tre blir det imidlertid en helt spesiell jul i år.

- Jula betyr mye for meg, i alle fall nå. Vi skal jo feire i vårt første hus sammen. Nytt hus og nye tradisjoner, sier Thorsen.

Paret har nemlig aldri invitert til julaften før, men i år er situasjonen annerledes og det er altså dem som skal stå for julefeiringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer