Durek Verrett:

Røper ultimatumet han ga Märtha

Prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett åpner seg om forholdet til prinsessen i live-podkast.

GA ULTIMATUM: I en live-podkast røper Durek Verrett at han ga prinsesse Märtha Louise et ultimatum før de ble kjærester. Foto: Daryl Henderson / NTB
GA ULTIMATUM: I en live-podkast røper Durek Verrett at han ga prinsesse Märtha Louise et ultimatum før de ble kjærester. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld var det duket for Tara-weekend på Vestlia Resort i Geilo. Der skulle prisen for «Årets modigste kvinne» deles ut, og det var prinsesse Märtha Louises (49) datter Maud Angelica Behn (17), som stakk av med seieren.

Prisen ble hun tildelt for den rørende minnetalen hun holdt for sin avdøde far Ari Behn under begravelsen i Oslo domkirke i januar. I anledning prisutdelingen var prinsessas kjæreste Durek Verrett (45) også til stede, og han var kjapt ute med å hylle Maud Angelica på Instagram.

Under Instagram-innlegget til Märtha Louise om dattera sparte ikke Verrett på komplimenter, til henne han på Instagram har omtalt som «bonusdattera mi».

«Så glad for at jeg fikk være der for Maud da hun mottok prisen for «Årets modigste kvinne». Fordi det er hun virkelig, en veldig modig tenåring. Kjærligheten hun gir, likner ikke noe annen, varm og ektefølt. Hun har berørt så mange liv», skrev han, og la til:

«Spesielt i hennes vakre tale i anledning tapet av den elskede Ari Behn. Hun fikk meg til å gråte fra det øyeblikket hun skrev den og delte den med familien. Jeg elsker å se deg bli beæret av Norge. Jeg er så stolt av deg.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer