Durek Verrett:

Røper ultimatumet han ga Märtha

Prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett åpner seg om forholdet til prinsessen i live-podkast.

GA ULTIMATUM: I en live-podkast røper Durek Verrett at han ga prinsesse Märtha Louise et ultimatum før de ble kjærester. Foto: Daryl Henderson / NTB
GA ULTIMATUM: I en live-podkast røper Durek Verrett at han ga prinsesse Märtha Louise et ultimatum før de ble kjærester. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld var det duket for Tara-weekend på Vestlia Resort i Geilo. Der skulle prisen for «Årets modigste kvinne» deles ut, og det var prinsesse Märtha Louises (49) datter Maud Angelica Behn (17), som stakk av med seieren.

Prisen ble hun tildelt for den rørende minnetalen hun holdt for sin avdøde far Ari Behn under begravelsen i Oslo domkirke i januar. I anledning prisutdelingen var prinsessas kjæreste Durek Verrett (45) også til stede, og han var kjapt ute med å hylle Maud Angelica på Instagram.

Under Instagram-innlegget til Märtha Louise om dattera sparte ikke Verrett på komplimenter, til henne han på Instagram har omtalt som «bonusdattera mi».

TALTE: Ari Behns eldste datter, Maud Angelica, brøt ut i gråt da hun framførte sine minneord om Ari Behn. Bilder fra NRK. Vis mer

«Så glad for at jeg fikk være der for Maud da hun mottok prisen for «Årets modigste kvinne». Fordi det er hun virkelig, en veldig modig tenåring. Kjærligheten hun gir, likner ikke noe annen, varm og ektefølt. Hun har berørt så mange liv», skrev han, og la til:

«Spesielt i hennes vakre tale i anledning tapet av den elskede Ari Behn. Hun fikk meg til å gråte fra det øyeblikket hun skrev den og delte den med familien. Jeg elsker å se deg bli beæret av Norge. Jeg er så stolt av deg.»

Åpnet seg

Under Tara-weekend var Verrett selv oppe på scenen under «Kjærlighetsmønster» sin live-podkast, og da lettet han på sløret om forholdet til prinsessa.

Verrett brettet ut om at han og Märtha Louise i starten snakket flere timer sammen på telefonen - noe han påpekte han selv ikke er noen stor fan av.

Etter hvert som de tilbrakte mer tid sammen, og snakket hyppigere sammen på telefon, forklarte Verrett at han stilte et ultimatum til prinsessen.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan ble satt ut da vi stilte spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett, Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg sa til Märtha at jeg ikke kan gå inn i dette forholdet før jeg har møtt barna hennes, før jeg forstår meg på barna hennes og kommer overens med dem. Fordi jeg tror at når en mann går inn i et forhold med en dame som har allerede har barn, så må man være forpliktet. Du må være der, ikke bare for henne, men for barna også, fortalte han.

På dette skal Märtha Louise, som selv satt i salen, ha svart med at hvis barna hennes ikke forsto seg på Verrett, kunne de ikke gå inn i et forhold. Dermed kom de fram til løsningen om at Märtha Louise skulle ta med seg barna sine til Los Angeles og møte familien til Verrett.

ROSER KJÆRESTEN: Durek Verrett holdt ikke igjen da han snakket om forholdet til prinsesse Märtha Louise. Foto: Daryl Henderson / NTB
ROSER KJÆRESTEN: Durek Verrett holdt ikke igjen da han snakket om forholdet til prinsesse Märtha Louise. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer

Og det var da Verrett innrømmet at han falt for prinsessa.

- Jeg så på denne fantastiske kvinnen og måten hun elsker barna sine på, og i det øyeblikket visste jeg at jeg kunne elske denne kvinnen. Fordi en kvinne som elsker barna sine, elsker samfunnet sitt. Og når hun elsker alle i samfunnet sitt, vet jeg at hun kan elske meg, fortsatte han.

- Det er fantastisk å elske deg

I live-podkasten roser han kjæresten for at hun er en kvinne som alltid står opp for seg selv, som vet hvem hun er, og for at hun ikke bryr seg om hva andre sier om henne.

- Hver dag hvis vi ber, ler eller hvis vi bare er barnslige og spiller videospill, eller tilbringer tid med barna og spiser middag, og lar jentene dele all den kjærligheten og visdommen med oss rundt bordet, vet hun hvem hun er. Og hun står ved det uansett hva, og for meg betyr det alt. Det er fantastisk å elske deg, fortsatte han.

Som nevnt vant Maud Angelica prisen for «Årets modigste kvinne», noe hun fikk stående applaus for. I en video delt på prinsesse Märtha Louises Instagram ser man en tydelig stolt Maud Angelica, som slår følge med mora opp på scenen for å motta prisen.

- Det betyr skikkelig, skikkelig mye for meg. Det føles som at jeg fikk noe verdi ut av alt det forferdelige som skjedde, og jeg er bare skikkelig glad for at jeg klarer det. Det betyr skikkelig mye, sa hun i sin takketale.

RØRT: Jonas Gahr Støre var imponert over talen til Maud Angelica Behn. Vis mer

På scenen fikk 17-åringen spørsmål om hvorfor det var viktig for henne å holde talen. Det besvarte Maud Angelica med at hun ikke fikk tatt farvel med faren sin.

- Jeg ville si hvor glad jeg var i ham, og hvor takknemlig jeg var for ham. Jeg fikk ikke sagt det direkte til ham, så jeg tenkte i hvert fall jeg kunne si det etter at han var borte. Og så hadde jeg lyst til å bruke den sorgen og det spesielle perspektivet til å hjelpe noen andre, sa Maud Angelica.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer