Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Rebel Wilson:

Røper vektnedgang

Skuespilleren har lagt om livsstilen.

LETTERE LIVSSTIL: Skuespiller Rebel Wilson har gått ned i vekt, og viser fram resultatene til fansen. Foto: NTB Scanpix
LETTERE LIVSSTIL: Skuespiller Rebel Wilson har gått ned i vekt, og viser fram resultatene til fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den australske skuespilleren Rebel Wilson (39) ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden har hun figurert i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

Det er altså for det meste komedier på cv-en til Wilson, som tidligere har innrømmet at hun gikk opp i vekt med vilje for å få folk til å le. Overfor The Telegraph fortalte hun nemlig at hun hadde oppdaget at ei jente som var større enn henne fikk mer latter.

TRAILER: Pitch Perfect 3 ønsker deg velkommen til en tredje runde med de sangglade jentene, som etter å ha vært spredt for alle vinder, øyner en sjanse til å opptre sammen. Vis mer

- Jeg bare: «Den jenta får mye latter, mye lettere enn meg. Hvorfor?». Jeg mente ikke hun var mer talentfull enn meg. Jeg husker at jeg tenkte: «Jeg tror det er fordi hun er tjukkere», fortalte skuespilleren til avisa i 2016.

Nå kan det imidlertid se ut til at «Fat Amy» er historie. Wilson har lagt om livsstilen - og går mot sunnere tider.

Fokuserer på helsa

Det er på Instagram at 39-åringen har sjokkert fansen med sin store forvandling. I løpet av de siste ukene har stjerna delt en rekke bilder med følgerne sine, og tilbakemeldingene har absolutt vært veldig positive.

Under et bilde av seg selv i treningstøy på stranda, delte Wilson sitt nyttårsforsett for det nye året.

- Ok, så for meg skal 2020 bli kalt «Helseåret». Så jeg tok på meg treningstøyet og gikk ut, hydrerer bevisst på sofaen akkurat nå, og forsøker å unngå sukker og «junk food» - noe som er vanskelig etter ferien, skriver hun på Instagram.

Flere av følgerne har bitt seg merke i at Wilson har gått ned i vekt, og påpeker skuespilleren ser godt ut.

- Jeg er så stolt av deg! Du ser fantastisk ut allerede. Ikke noe sukker og usunn mat, wow det ville blitt tøft for meg, men jeg har troa på deg, er det en som skriver til bildet.

- Selv om du er nydelig på insiden er helse det viktigste i livet. Jakt etter det, Rebel, kommenterer en annen.

DESEMBER 2019: Rebel Wilson har gått ned i vekt. Foto: NTB Scanpix
DESEMBER 2019: Rebel Wilson har gått ned i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FEBRUAR 2015: Stjernen er blant annet kjent for rollefiguren «Fat Amy». Foto: NTB Scanpix
FEBRUAR 2015: Stjernen er blant annet kjent for rollefiguren «Fat Amy». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vektnedgangen kommer i kjølvannet av flere år hvor Wilson har sverget på å beholde vekten, for å være et godt forbilde for overvektige mennesker.

Nå kan det derimot se ut til at ting har forandret seg, og at Wilson er klar til å gjøre endringer i livsstilen.

Vant i retten

Rebel Wilson er i dag en av de fremste skuespillerne innen komedie i USA, og har ofte skapt overskrifter med sine drøye stunt og rollefigurer.

Livet i rampelyset medfører imidlertid dessverre alt fra uønsket oppmerksomhet til usannheter, noe «Pitch Perfect»-stjernen har erfart.

I 2017 gikk 37-åringen til sak mot den australske ukebladprodusenten Bauer Media, som står ansvarlig for blant annet blader som Woman's Day og Australian Women's Weekly, og anklaget dem for ærekrenkelser.

TRAILER: Pitch Perfect. Vis mer

Magasinene i konsernet skal ha antydet at Wilson lyver om navnet og alderen sin, noe 39-åringen fant uakseptabelt. Hun hevdet at slike oppslag har skadet karrieren hennes, og at flere kontrakter hadde blitt kansellert på bakgrunn av ryktene.

Bauer Media ble til slutt dømt, og Wilson ble tilkjent en erstatningssum på 28 millioner norske kroner.