Mariann Hole:

Røpet babynyhet på rød løper

- Dette er veldig planlagt.

BLIR MAMMA IGJEN: Mariann Hole gleder seg til å gi sønnen et søsken. Foto: Andreas Fadum
BLIR MAMMA IGJEN: Mariann Hole gleder seg til å gi sønnen et søsken. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre år etter at skuespiller Mariann Hole (37) og ektemannen Eigil Langmark ble foreldre for første gang, venter de barn igjen.

Det bekreftet Hole selv på rød løper under TV3s premierefest for «Wisting» tirsdag kveld.

- Babyen kommer i juli, avslørte den vordende mammaen, som altså er seks måneder på vei, overfor Dagbladet.

«Halvbroren»-stjerna og mannen vet også kjønnet på sitt ufødte barn, men ønsker foreløpig å holde dette for seg selv.

Saken fortsetter nedenfor.

TRE BLIR TIL FIRE: Her er Mariann og Eigil avbildet i bryllupet til skuespillerparet Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg i august 2014. Foto: Tor Lindseth
TRE BLIR TIL FIRE: Her er Mariann og Eigil avbildet i bryllupet til skuespillerparet Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg i august 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Blir storebror

Fra før av har duoen sønnen Mikael som fyller tre år neste måned.

- Jeg er glad for at han får søsken, så dette er veldig planlagt, fortalte Mariann.

I dramaserien Wisting spiller hun rusmisbrukeren Sissel, og tirsdag gledet hun seg selvfølgelig til både premiere og påfølgende fest.

- Jeg er veldig veldig spent. Jeg gleder meg til å se serien. Jeg har bare en liten rolle i den, men har lest hele manuset og synes det er veldig kult, så jeg gleder meg.

Mariann Hole og Eigil Langmark ble et par i 2013, og gjorde sin første offentlige opptreden sammen under prisutdelingen Gullruten i Bergen samme året.

Bekreftet forhold

Den gang bekreftet Hole overfor Se og Hør at de to var kjærester, selv om Langmark ikke poserte sammen med henne på den røde løperen:

- Det er kjæresten min. Men han gikk for å hente øl til oss! Eigil heter han, og jobber i reklamebransjen, delte Hole den gang.

I januar 2014 avslørte paret at de hadde forlovet seg, og etter å ha vært kjærester i litt over ett år, ga de hverandre sine ja fem måneder etter forlovelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer