«Downton Abbey»-stjerna Allen Leech:

Røpet babynyhet på rød løper

Stjerneparet venter sitt første barn sammen.

VENTER BARN: Stjerneparet Allen Leech og Jessica Blair Herman avslørte at de venter sitt første barn på mandagens verdenspremiere av filmen «Downton Abbey» i London. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Stjerneparet Allen Leech og Jessica Blair Herman avslørte at de venter sitt første barn på mandagens verdenspremiere av filmen «Downton Abbey» i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Downton Abbey»-stjerna Allen Leech (38) dukket opp på den røde løperen med skuespillerkona Jessica Blair Herman i anledning verdenspremieren av filmen «Downton Abbey» i London mandag.

Stjerneparet viste stolt frem Hermans voksende mage, og kunne samtidig avsløre at de venter sitt første barn sammen, skriver People.

Overfor The Sun fortalte Leech at kona allerede er fem måneder på vei.

- Hun blomstrer. Hun er fem måneder på vei i dag. Jeg er nervøs, fortalte skuespilleren til den britiske tabloidavisa.

Giftet seg i januar

Skuespillerens gravide kone strålte i en lang gullfarget paljettkjole, mens 38-åringen hadde på seg en mørk dress med sløyfe til.

Leech og Herman giftet seg i januar i California`s Santa Ynez Valley og til stede var flere av «Downton Abbey»-stjernas kolleger, deriblant Michelle Dockerey og Dan Stevens. Ifølge Us Weekly opptrådte også «Glee»-stjerna Lea Michele i bryllupet til stjerneparet.

- Vi giftet oss forrige helg. Det var magi i lufta og regn på himmelen, og vi var lykkeligere enn vi noen gang har vært. Vi var omringet av en enorm mengde kjærlighet som var til å ta og føle på. Vi kan virkelig ikke takke familie, venner, bryllusplanleggere og fotografer nok.. og disse vakre hestene, skrev bruden i et innlegg på Instagram den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer