«Sommerhytta»:

Røpet vinneren til «halve» bygda

- Ryktene går i mange retninger.

SPEKULASJONER: Ryktene har allerede spredd seg om hvem som vinner. TV 2 er imidlertid ikke alt for bekymret. Foto: Espen Solli / TV 2
SPEKULASJONER: Ryktene har allerede spredd seg om hvem som vinner. TV 2 er imidlertid ikke alt for bekymret. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Det nærmer seg finale av hyttebyggekonkurransen «Sommerhytta», og deltakerne har nå rukket å svinge seg med hammer og spikerpistol i åtte uker.

Tradisjonen tro er det heftige spekulasjoner rundt hvem av parene som vinner ei egenbygget hytte, og flere hevder nå at de vet svaret.

De siste ukene har det nemlig sirkulert en rekke rykter om hvem som stikker av med den gjeve seieren, og ei hytte til den nette sum av tre millioner kroner, i årets sesong.

Nettopp dét er kanskje ikke så rart, ettersom flere tilfeldige tilskuere fikk se finalen. «Heldige», tenker kanskje noen, men det fører også til at ryktene når ivrige TV-seere.

  • Ps. Denne saken inneholder null spoilere.

Tilskuerne strømmet til

Da finalen ble spilt inn på Nes Strandhager i fjor sommer, var det flere fra bygda som hadde tatt turen for å overvære innspillingen.

«Spilt inn i Nes: Folk strømmet til for å se finalen i TV 2s Sommerhytta», lød overskriften hos lokalavisa Raumnes.

De skrev blant annet at et dusin båter hadde funnet veien til innspillingsstedet, og at også flere etter hvert ankom til fots. Det betyr at folk utenfor produksjonen har fått med seg hvem som vinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer