Den britiske kongefamilien:

Rørende hyllest etter prinsens død

Den britiske kongefamilien markerer farsdagen.

FARSDAG: Prins Philip gikk bort tidligere i år. Søndag sender sønnen prins Charles rørende melding til folket. Foto: Shutterstock/NTB
FARSDAG: Prins Philip gikk bort tidligere i år. Søndag sender sønnen prins Charles rørende melding til folket. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av april mistet den britiske kongefamilien et viktig familiemedlem, da dronning Elizabeths (95) ektemann prins Philip gikk bort.

I ettertid har flere familiemedlemmer omtalt ham i svært varme ordelag, og tapet av han har naturligvis preget familien.

Det kommer derfor ikke overraskende på at de hyller ham i dag, søndag - hvor farsdagen feires i Storbritannia.

«Til alle fedre overalt, og til alle som kanskje savner sin pappa i dag. Vi tenker på dere og vi ønsker dere en spesiell farsdag», skriver de på det som er prins Charles og hertuginne Camillas offisielle Instagram-konto.

- Kjenner på sorg og savn

Til teksten har de delt en rekke bilder, hvor det første er av ingen ringere enn prins Philip, som fikk fire barn med dronning Elizabeth.

De har også delt bilde av hertuginne Camilla med sin far, og prins Charles med sønnene prins William (38) og prins Harry (36).

- Clarence House, som er prins Charles og hertuginne Camilla på Instagram, delte en følelsesladet og rørende farsdagshilsen, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer