Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Rørende hyllest til eksen

- En person jeg elsket veldig høyt.

EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august for to år siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (28) og Liam Hemsworth (31) skulle skilles. Overraskelsen var spesielt stor ettersom det bare var åtte måneder siden de to hadde giftet seg.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa en av Mileys representanter til People den gang, og la til at de begge ville satse på «seg selv og karrierene» fremover.

Det havarerte ekteskapet fikk mye presseomtale, både fordi Miley omtrent samtidig lot seg avbilde i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (32) på ferie i Italia, men også fordi flere hevdet at Hemsworth selv fikk vite om bruddet via mediene.

«Fireårs-jubileum»

I 2017, tre år før Cyrus og Hemsworth gikk hver til sitt, slapp popstjerna sangen «Malibu». Låta var en kjærlighetserklæring til «Hunger Games»-stjernen og livet de levde sammen i nettopp Malibu, skriver E! News.

Tirsdag tok Miley til Instagram for å poste en hyllest til hiten som ble sluppet den 11. mai 2017.

«I dag har Malibu fireårs-jubileum. En sang om et sted og en person som jeg den gang elsket veldig høyt. Kjærligheten ble gjengjeldt langt utover hva jeg kunne beskrive med frihet og rømning», har hun skrevet i teksten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer