Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Rørende hyllest til eksen

- En person jeg elsket veldig høyt.

EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I august for to år siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (28) og Liam Hemsworth (31) skulle skilles. Overraskelsen var spesielt stor ettersom det bare var åtte måneder siden de to hadde giftet seg.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa en av Mileys representanter til People den gang, og la til at de begge ville satse på «seg selv og karrierene» fremover.

Det havarerte ekteskapet fikk mye presseomtale, både fordi Miley omtrent samtidig lot seg avbilde i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (32) på ferie i Italia, men også fordi flere hevdet at Hemsworth selv fikk vite om bruddet via mediene.

«Fireårs-jubileum»

I 2017, tre år før Cyrus og Hemsworth gikk hver til sitt, slapp popstjerna sangen «Malibu». Låta var en kjærlighetserklæring til «Hunger Games»-stjernen og livet de levde sammen i nettopp Malibu, skriver E! News.

Tirsdag tok Miley til Instagram for å poste en hyllest til hiten som ble sluppet den 11. mai 2017.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

«I dag har Malibu fireårs-jubileum. En sang om et sted og en person som jeg den gang elsket veldig høyt. Kjærligheten ble gjengjeldt langt utover hva jeg kunne beskrive med frihet og rømning», har hun skrevet i teksten.

Videre mimret hun om strandboligen som hun og eksmannen bodde i. Huset deres brant ned under de grusomme skogbrannene i California høsten for tre år siden.

«Jeg mistet hjemmet mitt, sammen med mange andre i 2018. Her er en video av meg som skriver låta hjemme i studioet mitt», står det videre i innlegget.

Vanskelig av-og-på forhold

Miley Cyrus og Liam Hemsworth falt for hverandre da de spilte kjærester i den romantiske filmen «The Last Song» i 2009, og forholdet deres har vært alt annet enn lett å holde styr på siden da.

De forlovet seg for første gang i 2012, før de året etter gikk hver til sitt. Etter bruddet innledet duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjerna, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Så rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og i mai året etter innrømmet Hemsworth at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

Det ble ny forlovelse høsten 2016, bryllupet stod i desember 2018. Kun åtte måneder seinere ble det altså slutt nok en gang.

I desember lettet sangfuglen for første gang på sløret om bruddet.

Det var da Cyrus gjestet The Howard Stern Show at hun åpnet seg om den vanskelige kjærligheten.

Det hele skal ha startet da huset brant ned i de nevnte skogbrannene i California i 2018.

- Vi mistet alt. Jeg er en intens person og jeg ønsket ikke å sitte i det, men heller ikke flytte. Jeg tenkte «hva er meningen med dette?» Så jeg klamret meg bare fast til det jeg hadde igjen av huset, og det var meg og ham. Jeg elsket ham virkelig veldig, veldig, veldig høyt. Jeg gjør det fremdeles og kommer alltid til å gjøre det, fortalte hun, ifølge E! News.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 28.05.2014 MILEY CYRUS-KONSERT: Da dørene åpnet inn til Telenor Arena på Fornebu fikk ungdommene fart på seg. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Videre skal 28-åringen ha innrømmet at det var «alt for mye konflikter» mellom dem.

- Når jeg kommer hjem, så vil jeg føle at jeg kommer til noen som forstår og støtter meg. Jeg tennes ikke av drama eller krangling, forklarte hun.

LES OGSÅ: - Jeg håper det er sant

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer