Bruce Willis:

Rørende hyllest

Den verdenskjente stjerna pensjonerte seg som skuespiller i mars.

RAMMET: Skuespiller Bruce Willis pensjonerte seg som skuespiller i mars, etter at han fikk diagnosen afasi. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB
RAMMET: Skuespiller Bruce Willis pensjonerte seg som skuespiller i mars, etter at han fikk diagnosen afasi. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I mars ble det kjent at skuespiller Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Hun avslørte at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Siden den gang har flere av hans familiemedlemmer hyllet 67-åringen - både som skuespiller og familiefar.

Nå deler både kona, Emma Heming (44), og døtrene Rumer og Tallulah (28) Willis, rørende innlegg i forbindelse med farsdagen.

Lurte alle - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. VIDEO: Advanced Auto Parts. REPORTER: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

Jentepappa

Heming og Willis har døtrene Mabel (10) og Evelyn (8) sammen.

«Gratulerer med farsdagen til denne morsomme, kjærlige, sjenerøse, storhjertede jentepappaen. Vi bare digger deg», skriver kona til innlegget.

Skuespilleren har barna Rumer, Scout (30) og Tallulah med sin første kone, skuespiller Demi Moore.

«Pappa. For et privilegium det er å være dattera di hver dag. Jeg elsker deg så mye. Du er den kuleste katta i byen», skriver 33-åringen til et gammelt bilde av far og datter.

På Instagrams historiefunksjon delte hun også ytterligere bilder av faren, blant annet et hvor hun hyller hans gjenkjennbare smil.

«Den kuleste vennen min»

Også dattera Tallulah Willis har tatt til sosiale medier for å hylle stjerna.

«Du er den desidert kuleste vennen min», skriver hun, og fortsetter:

«Du viste meg hvordan å elske noen med et smil, at styrken ligger i å være en selvbesatt tøysekopp, lærte meg denne fine måten å få armene dine til å vokse og strekke seg og holde så mange mennesker som mulig, tett og koselig».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer