Poldramaet:

Rørende melding til eksen

Cecilie Skogs eks er blant dem som bistår i den pågående redningsaksjonen av polfarerne Mike Horn og Børge Ousland.

VENNER: Cecilie Skog sin ekskjæreste, Aleksander Gamme er en del av den pågående redningsaksjonen av de to polfarerne Mike Horn og Børge Ousland. Førstnevnte sender nå varme tanker til ekskjæresten og de andre i form av et Instagram-innlegg. Foto: Andreas Fadum
VENNER: Cecilie Skog sin ekskjæreste, Aleksander Gamme er en del av den pågående redningsaksjonen av de to polfarerne Mike Horn og Børge Ousland. Førstnevnte sender nå varme tanker til ekskjæresten og de andre i form av et Instagram-innlegg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar kom nyheten om at de to eventyrerne Cecilie Skog (45) og Aleksander Gamme (43) hadde besluttet å gå hver til sitt etter fem år som kjærester.

Til tross for at duoen ikke lenger er et par, har de opprettholdt vennskapet - noe som gjenspeiler seg i Skogs nye innlegg på Instagram.

De fleste har nok fått med seg den dramatiske redningsaksjonen av polfarerne Børge Ousland (57) og Mike Horn (53), som var på vei tvers over Polhavet til Svalbard via Nordpolen.

Mer enn 85 dager har polfarerduoen tilbrakt på isen, og i tillegg til å være både fysisk og psykisk utslitte, er de også straks tomme for mat.

Redningsaksjon

Ifølge NRK ble det i slutten av november klart at Ousland og Horn ønsker å bli hentet ut av det tidligere forskningsskipet «Lance». Med på turen ble Skogs eksmann og polfarer, Aleksander Gamme, og de to polfarerne Knut Espen Solberg (46) og Bengt Rotmo.

Gamme og Rotmo ble sendt ut på isen fra skipet for å levere forsyninger til Ousland og Horn. De to førstnevnte skulle etter planen vært fremme ved møtepunktet onsdag denne uka, men de ekstreme værforholdene hindret dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer