SVARTE PÅ SPØRSMÅL: Da Jennifer Aniston gjestet en italiensk filmfestival fikk hun spørsmål fra en tenåring i salen om hun noen gang har vært usikker på hvem hun har vært. Svaret Aniston kom med rørte henne selv til tårer. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix
SVARTE PÅ SPØRSMÅL: Da Jennifer Aniston gjestet en italiensk filmfestival fikk hun spørsmål fra en tenåring i salen om hun noen gang har vært usikker på hvem hun har vært. Svaret Aniston kom med rørte henne selv til tårer. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpixVis mer

Rørt til tårer: - Klarer hjertet mitt dette?

Jennifer Aniston tok opp fortida under diskusjon på filmfestival. Det rørte henne til tårer. 

(Dagbladet): Skuespiller Jennifer Aniston (47) er kjent for å være særdeles privat, og holder ofte kortene tett til brystet når hun snakker til pressen.

For bare noen uker siden skrev stjerna et innlegg om hvordan hun og andre kvinner behandles av tabloide magasiner.

Det var derfor et uvanlig innblikk i 47-åringens private liv gjester på den italienske filmfestivalen Giffoni fikk, da stjerna plutselig tok til tårene på scenen under et intervju.

- Klarer hjertet mitt dette?

Ifølge Hollywood Reporter er filmfestivalen den største for barn av sitt slag i Europa. Under en intervjurunde på scenen tok Aniston spørsmål fra flere av publikummerne, som ifølge det amerikanske nettmagasinet bestod av barn og tenåringer fra hele verden.

Skuespilleren svarte på alt fra hvordan kvinners historier kunne bli fortalt oftere i Hollywood og hvordan hun takler mobbing.

Anistons tårer begynte imidlertid først å renne da hun ble spurt om om hun noen gang hadde våknet en dag og vært usikker på hvem hun var.

- Det er ikke mange nok fingre og tær i rommet her til å telle hvor mange ganger dette har skjedd meg. Når alt kommer til stykket er vi alle mennesker, om man så er servitør, baker eller student. På slutten av dagen kan vi alle gå på veggen og tenke at vi ikke kommer oss videre, sa hun på festivalen.

På det tidspunktet hadde flere tårer allerede rent nedover stjernas kinn, og det var en tydelig preget Aniston som måtte fortsette.

Skuespilleren ramset opp en rekke spørsmål hun har stilt seg selv i vanskelige situasjoner.

- Er dette for mye? Klarer hjertet mitt dette, eller blir smerten for mye? Eller er jeg god nok? Kommer jeg til å overleve?, spurte hun.

47-åringen påpekte at dette er noe alle «på en eller annen mirakuløs måte» må komme seg over, og at en må si til seg selv at man kan klare utfordringene.

I søkelyset

Aniston har hatt en rekke filmroller siden hun portretterte Rachel Green i «Friends», og har blant annet vært å se i romantiske komedier.

Samtidig har hennes privatliv fått vel så mye oppmerksomhet.

Ekteskapet med Brad Bitt, barnløshet og giftermål har vært blant temaene som har fylt avisspalter over hele verden.