Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde:

Rørt til tårer: - Ikke planen

Kjæresten sendte med både brev og bikinibilde til Aleksander Sæterstøl. Det var likevel noe helt annet som vekket følelser hos «Farmen»-deltakeren.

STJERNEPAR: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har medvirket i en rekke realityprogrammer sammen. FOTO: Espen Solli / TV 2/NTB
STJERNEPAR: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har medvirket i en rekke realityprogrammer sammen. FOTO: Espen Solli / TV 2/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tida ruller årets sesong av «Farmen Kjendis» over skjermene, og i kjent stil får forpakterne på et tidspunkt brev hjemmefra.

Deltaker Aleksander Sæterstøl (27) mottok brev fra kjæresten Martine Lunde (26), men det var imidlertid ikke Lundes ord til kjæresten som fikk mest oppmerksomhet fra 27-åringen.

Sendte bikinibilde

I brevet hadde Lunde sendt med flere bilder til Sæterstøl, blant annet et bilde av livretten: ostepølser.

Under gårdsoppholdet har 27-åringen gjentatte ganger uttalt at han savner nettopp denne retten.

Bildet fikk dermed «Farmen»-deltakeren til å ta til tårene.

- Jeg har tenkt på de ostepølsene siden jeg kom hit, jeg har så lyst på de jævla pølsene, sier en lattermild Sæterstøl i onsdagens episode.

Torsdag gjester Sæterstøl og Lunde «God morgen Norge» for å forklare tårene.

På bildets bakside hadde nemlig kjæresten skrevet med en beskjed, som Sæterstøl ikke fikk med seg før han skulle vise fram bildet i sync.

KREATIVT: Tidligere «paradise»-deltaker Aleksander Sæterstøl har fått mye oppmerksomhet for dette. Reporter: Luna Lea. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Så da jeg først sto der og skulle vise bildet av pølsene, da leste jeg at Martine hadde skrevet noe bak. Da begynte jeg å grine. Da sto jeg der og holdt bildet av pølsene og gråt da. Det var ikke planen i det hele tatt, forklarer 27-åringen overfor «God morgen Norge».

Bak på bildet av Sæterstøls livrett hadde Lunde sendt en hilsen fra «Liv i pølsebua».

- Jeg ble faktisk litt satt ut, for jeg hadde skrevet et så fint brev til ham. Jeg hadde til og med sendt bilde av meg selv i bikini for å være litt sånn «husk på hva du har hjemme», også er det pølsene som gjør ham mest rørt? Jeg er helt satt ut, forklarer Lunde.

Dagbladet har forsøkt å kontakte Lunde for en kommentar, foreløpig uten hell.

I morgenprogrammet forklarer Sæterstøl hvordan kjærligheten for pølser for alvor oppsto.

DETTE BLIR NÆRT: Jonas Hammer kommer med en innrømmelse om kjæresten som ikke faller i god jord hos resten av deltakerne i «Nødt eller sannhet». Vis mer

Før «Farmen»-deltakelsen hadde bergenseren brukt store deler av sommeren på å spille frisbeegolf.

- Hver dag før jeg dro ut og spilte frisbeegolf så var jeg innom den pølseboden og kjøpte meg en pølse. Det ble veldig mange pølser før jeg skulle dra inn på gården. Jeg savnet det bare veldig da jeg var der.

Ingen kommunikasjon

Til Dagbladet forklarer Sæterstøl at det var å se ordene fra kjæresten som satte i gang tårekanalene.

- Det var bare det at jeg hadde fått en hilsen fra Martine.

- Hva rørte deg mest? Brevet fra Martine eller pølsebildet?

- Jeg ble rørt av alt sammen, men de tok bare med det som var mest gøy. Og det var pølsene.

På dette tidspunktet hadde Sæterstøl vært inne på Steinsjøen går i fire uker, og forteller til Dagbladet at han lengtet hjem.

Han kan også fortelle at det var ingen kommunikasjon med kjæresten så lenge han var inne på gården.

SPERM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl tok med «Bloggerne» på fertilitetsklinikken for å sjekke spermen til Aleksander. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Det var absolutt ingenting. Vi fikk lov til å få telefonen til å betale regninger, men that's it. De sto og fulgte med veldig godt på telefonen når du betalte regningene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer