Petter Stordalen:

Roser kjæresten:
- Uvurderlig støtte

Hotellkongen lot ikke valentinsdagen gå hus forbi.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning valentinsdagen delte Petter Stordalen et lengre innlegg på Instagram, hvor han blant annet roste sin svenske kjæreste. Foto: Fredrik Hagen / NTB
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning valentinsdagen delte Petter Stordalen et lengre innlegg på Instagram, hvor han blant annet roste sin svenske kjæreste. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag falt både morsdagen, fastelavn og valentinsdagen på én og samme dag. På sosiale medier flommet det over av innlegg som inneholdt baking og inntak av boller, hyllester til mødre og ikke minst kjærlighetserklæringer til partnere.

Blant dem som tok seg tid til å rose sine nærmeste var hotellkongen Petter Stordalen (58). På Instagram delte han nemlig et bilde av seg selv sammen med kjæresten Märta Elander Wistén.

Takknemlig

Til Instagram-bildet, hvor man kan se Wistén plante et kjærlig kyss på Stordalens kinn, påpeker han innledningsvis at valentinsdagen er en god påminnelse om å hylle kjærligheten.

«Selv om det siste året har vært en prøvelse for oss alle, har pandemien bidratt til at jeg har følt på ekstra takknemlighet for de relasjonene jeg har i livet mitt», skriver 58-åringen.

«Så i dag vil jeg sende en ekstra stor dose kjærlighet til de som betyr aller mest for meg - barna mine, Märta og familien min. Dere har alle vært en uvurderlig støtte», fortsetter han.

Videre skriver Stordalen at han også ønsker å sende kjærlighet, pågangsmot og optimisme til resten av storfamilien sin i sine mange selskaper og alle andre som har behov for litt ekstra kjærlighet og støtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer