<strong>ÅPENHJERTIG OM LEGNINGEN:</strong> Aaron Carter har fått mye negativ omtale i forbindelse med sine handlinger de siste åra. Nå blir han imidlertid applaudert. Her er han avbildet i 2010. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
ÅPENHJERTIG OM LEGNINGEN: Aaron Carter har fått mye negativ omtale i forbindelse med sine handlinger de siste åra. Nå blir han imidlertid applaudert. Her er han avbildet i 2010. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Vis mer

Aaron Carter

Roses etter innlegg om egen seksualitet: - Har hengt over meg halve livet

Aaron Carter applauderes i sosiale medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere barnestjerne Aaron Carter (29) vekker oppsikt i internasjonale medier for en ærlig tekst som han offentliggjorde på Twitter natt til søndag.

I innlegget utdyper 29-åringen, som for tida er i et forhold med Madison Parker, sine tanker rundt egen seksualitet.

I innlegget avslører Carter for første gang at han er seksuelt tiltrukket av både kvinner og menn.

- Det er noe jeg har lyst å fortelle, noe som føles viktig for meg selv og min identitet. Dette har hengt over meg nesten halve livet mitt, skriver 29-åringen og fortsetter:

- Jeg vokste opp i underholdningsbransjen, og da jeg var rundt 13 år gammel, innså jeg at jeg var tiltrukket av både gutter og jenter.

<strong>KJÆRESTER:</strong> Aaron Carter er i dag i et forhold med Madison Parker, som han begynte å date i fjor. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Aaron Carter er i dag i et forhold med Madison Parker, som han begynte å date i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Opplevelse med en mann

I innlegget forteller Carter at han ikke skammer seg over å bære på disse tankene og følelsene, men at det å holde alt for seg selv, over så lang tid, har vært «som en tung byrde på skuldrene hans».

- Jeg tenkte på det mye i løpet årene, men først da jeg var 17 år gammel, etter at jeg hadde vært gjennom noen forhold med jenter, hadde jeg min første opplevelse med en mann. Jeg har også jobbet og vokst opp sammen med ham, skriver stjerna, uten å navngi vedkommende.

Innlegget har fått stor respons, og andre Twitter-brukere roser Carter for å være åpenhjertig om sin egen legning. Flere fra samme kjønn priser seg også lykkelig over at «drømmen om å gifte seg med Aaron Carter faktisk nå kan bli en realitet».

Saken fortsetter under innlegget:

Hatt enorm nedtur

For de aller fleste vil Aaron Carter for evig og alltid være mest kjent som lillebroren til Backstreet Boys-stjerna Nick Carter (37).

Likevel oppnådde han ganske stor popularitet som musiker, og de hysteriske tilstandene var ikke langt unna da jenter verden over fikk møte sin store helt.

<strong>HELTER PÅ 90-TALLET:</strong> Nick (t.v.) og broren Aaron Carter smeltet mange ungpikers hjerter på 90-tallet. Her er de avbildet sammen under MTV Movie Awards i Los Angeles i juni 2006. Foto: REUTERS/Fred Prouser
HELTER PÅ 90-TALLET: Nick (t.v.) og broren Aaron Carter smeltet mange ungpikers hjerter på 90-tallet. Her er de avbildet sammen under MTV Movie Awards i Los Angeles i juni 2006. Foto: REUTERS/Fred Prouser Vis mer

Populariteten til tenåringsidolet falt imidlertid drastisk på begynnelsen av 2000-tallet, og da foreldrene skilte seg i 2003 ble det for alvor starten på en enorm nedtur for artisten.

I fjor høst avslørte barnestjerna sine problemer med rusmisbruk, og hvordan han har slitt med depresjon.

- Slått seg selv konkurs

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

HOMOFIL: Tom Daley publiserte denne ærlige videoen i 2013 der han forteller hvorfor han vil opplyse verden om at han er homofil. Video: Tom Daley / Youtube Vis mer Vis mer

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronninga, ifølge E! News, og fortsatte:

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

I 2013 ble det nemlig kjent at 29-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

I 2012 døde også søsteren, Leslie Carter, bare 25 år gammel. Tidligere denne måneden ble han også arrestert, mistenkt for promillekjøring og besittelse av marihuana.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer