«Farmen» 2016:

Røyk ut av «Farmen»: - Det føles helt feil

Realityoppholdet brått over for Oddvar Jenssen (33).

UTE: Sørlendingen Oddvar Jenssen (33) tapte tvekampen mot Ali Ahmad (29) i kveldens «Farmen»-episode - og er dermed ute av realitykonkurransen. Foto: Håvard Gjeisklid Isachsen / TV 2
UTE: Sørlendingen Oddvar Jenssen (33) tapte tvekampen mot Ali Ahmad (29) i kveldens «Farmen»-episode - og er dermed ute av realitykonkurransen. Foto: Håvard Gjeisklid Isachsen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Da endte det her, på vei hjem. Det føles helt feil. Jeg hadde ikke lyst til det nå», sier Oddvar Jenssen (33) til tv-kameraene, før han forsvinner ut av bildet.

Etter syv uker var det slutt. Den stillferdige sørlendingen, som har sjarmert både tv-seere og meddeltakere, nådde ikke opp i øksekastkonkurransen mot Ali Ahmad (29), og var dermed nødt til å reise hjem.

33-åringen ble, til manges store overraskelse, valgt til førstekjempe av storbonden Burhan Qaderi (29) tidligere i uka. Qaderi, som kom inn på tv-gården for et par uker siden, som utfordrer, skal ha blitt overlesset av hatmeldinger fra tv-seere etter førstekjempevalget.

- Har vært meg selv

Det er tydelig at mange ønsket å se Jenssen videre på «Farmen». Slik ble det altså ikke.

- Det har vært voldsomt mye oppmerksomhet, men folk har bare gode ord å fortelle. Det var selvfølgelig synd at jeg røyk ut, men sånn er det på «Farmen». Det vet tv-seerne, også, sier Jenssen til Dagbladet.

Gjennom høsten har han vist seg som en allsidig, godhjertet og arbeidssom kar, en som nærmest er blitt en slags mentor for de andre deltakerne. Og tv-seerne - de elsker ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer