«Farmen» 2016:

Røyk ut av «Farmen»: - Jeg måtte drite i det guttegjengen sa

Lars Magne Ullvang (22) fulgte magefølelsen og endret mening like før andrekjempevalget.  

- GJORDE MITT BESTE: Lars Magne Ullvang (t.v) møtte Ali Ahmad i øksekast, og måtte til slutt innse at han hadde tapt konkurransen. Foto: TV 2
- GJORDE MITT BESTE: Lars Magne Ullvang (t.v) møtte Ali Ahmad i øksekast, og måtte til slutt innse at han hadde tapt konkurransen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I onsdagens episode av «Farmen» fikk seerne se storbonde Lasse Bergseter (49) utpeke Lars Magne Ullvang (22) til førstekjempe.

Søndagen var det klart for tvekamp i TV 2-programmet. Da tok Ullvang det overraskende valget å utpeke kompisen Ali Ahmad (29) til andrekjempe.

Ahmad bestemte at de skulle konkurrere i tvekampøvelsen øksekast, og etter noen spennende runder ble det til slutt førstekjempen selv som måtte forlate tv-gården.

Det var først etter det siste øksekastet Lars Magne Ullvang innså at han måtte pakke sakene.

- Jeg gjorde mitt beste, men jeg hadde aldri kastet øks før. Ali har tydeligvis kastet mer øks enn meg, hehe, sier han til Dagbladet.

Følte seg dolket i ryggen

Ullvang, Ahmad og noen av de andre yngre gutta gjorde tidlig en slags avtale om at de skulle slå ut de eldre karene fra konkurransen.

Det førte derfor til sterke reaksjoner hos Ahmad, Marius Hofsøy (24) og Simen Amandus Haug Henriksen (34), da Ullvang likevel valgte kameraten som andrekjempe.

- Utover i uke tre forstod jeg på de andre at de så på dette som en avtale, en allianse, og at de tok det som en selvfølge at jeg skulle velge Oddvar. Men jeg har så stor respekt for Oddvar - ikke at jeg ikke har respekt for de andre altså - at jeg ikke ville velge ham. Så litt før valget sa jeg til de andre gutta at jeg kom til å velge en av dem i stedet, noe de ikke syntes var så fett, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer