«Farmen» 2017:

Røyk ut av «Farmen»: - Sleit under hele oppholdet

Tårevåt tv-exit for Sunniva Dortea Thorsen (30).

MÅTTE REISE HJEM: Sykepleieren Sunniva Dortea Thorsen (30) tapte øksekast-tvekampen mot Amalie Snøløs (21) i kveldens episode, og måtte dermed forlate «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE REISE HJEM: Sykepleieren Sunniva Dortea Thorsen (30) tapte øksekast-tvekampen mot Amalie Snøløs (21) i kveldens episode, og måtte dermed forlate «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg kastet meg selv hjem med den øksa. Det var kjempetøft å stå der, sier Sunniva Dortea Thorsen (30) til Dagbladet.

Nordlendingen fikk tre uker i «Farmen»-universet før hun måtte reise hjem. Tv-exiten ble et faktum i kveldens episode, da Thorsen tapte øksekastkonkurransen mot ni år yngre Amalie Snøløs (21).

Ettbarnsmora, som tok til tårene etter nederlaget, syntes det var vemodig å reise hjem. Samtidig var hun lettet.

- Vanskelig

- Jeg ville ikke dra, men var veldig klar for å møte familien. I tvekampen føltes det ut som jeg sto med én fot på gården, og én fot i virkeligheten, forteller hun.

Da Dagbladet møtte Thorsen like før innspillingsstart, i slutten av juli, hadde hun akkurat fått vite at farmora var syk. Den gang fortalte 30-åringen at hun ville gjennomføre «Farmen»-deltakelsen på tross av den tunge beskjeden. Det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort.

- Jeg fikk et par oppdateringer av produksjonen underveis, men sleit under hele oppholdet. Jeg kjente at det var vanskelig å ikke ha mine nærmeste til stede, sier Thorsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer