<strong>AVGJORT PÅ MÅLFOTO:</strong> Mindre enn et sekund skilte «Farmen»-deltakerne Anita Kallestad (43) og Kari-Lise Vangen (51) da de møttes til tvekamp i saging. Foto: TV 2
AVGJORT PÅ MÅLFOTO: Mindre enn et sekund skilte «Farmen»-deltakerne Anita Kallestad (43) og Kari-Lise Vangen (51) da de møttes til tvekamp i saging. Foto: TV 2 Vis mer

«Farmen» 2016:

Røyk ut av «Farmen» etter nervepirrende sage-drama: - Bittert

Kari-Lise Vangen (51) er den første som må forlate realitygården. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg hadde en følelse at at det gikk veien, men så gikk det ikke likevel. Det er litt bittert, sier fembarnsmora Kari-Lise Vangen (51) til tv-kameraene, før hun forsvinner ut av bildet og setter kursen hjem.

Minutter tidligere visste verken tv-seere, programleder Gaute Grøtta Grav eller deltakerne på benken hvorvidt det var Vangen eller meddeltakeren Anita Kallestad (43) som måtte pakke sakene sine og forlate realitygården.

De to «Farmen»-kvinnene møttes til tvekamp i saging, der resultatet ble så jevnt at vinneren måtte avgjøres etter målfoto.

<strong>FØRSTE DELTAKERE UT:</strong> Anita Kallestad (43) og Kari-Lise Vangen (51) møttes til årets første «Farmen»-tvekamp i kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2
FØRSTE DELTAKERE UT: Anita Kallestad (43) og Kari-Lise Vangen (51) møttes til årets første «Farmen»-tvekamp i kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Sto om tideler

Det var Kallestad som valgte saging som konkurransegren da Vangen valgte henne til andrekjempe tidligere i uka. Sistnevnte ble utnevnt til førstekjempe av ukas storbonde, hotelleieren Trond Øverlier (51).

I saging gjelder det å være først med å sage ned plankene motstanderen sitter på. Kallestad sagde seg hårfint til seier da Vangen var den første til å treffe bakken - mindre enn et sekund før vinneren.

- Det sto om tideler. Bitterheten kom nok først etterpå, forteller Vangen til Dagbladet.

51-åringen fra Holmestrand forklarer at hun brukte tid på å fordøye «Farmen»-exiten, og grublet særlig over om hun kunne ha gjort noe annerledes.

- Men når alt kommer til alt så gjorde jeg så godt jeg kunne. Man vil selvfølgelig ikke være den første som ryker ut av «Farmen», men det kan jeg ikke akkurat gjøre noe med, sier Vangen.

Gnisninger

Stemningen mellom første- og andrekjempen virket å være alt annet enn god i forkant av tvekampen.

Anita Kallestad uttrykket stor misnøye over å ha blitt valgt som Vangens motstander, og tårene spratt.

- Hun ble veldig skuffa, og det er forståelig. Det var uansett jeg som tapte, sier den utslåtte «Farmen»-deltakeren, som beskriver det korte realityoppholdet som «det beste hun noensinne har opplevd».

- Jeg var fryktelig lykkelig der inne, og nøt hvert eneste sekund. Hver eneste lille celle i kroppen var i dopaminrus, hele tida. Det var flott på så mange plan, sier Vangen.

Fortsatt står 13 deltakerne igjen i konkurransen om å vinne hytte og bil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer