Sophie Elise Isachsen:

Rumpe­bråket: - Dobbelt­moralsk

Toppbloggeren høster kritikk for sitt siste rumpe-inngrep.

KRITISERES: Sophie Elise får nok en gang kritikk for å fronte kosmetiske inngrep, og blir blant annet omtalt som «hyklersk». Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Sophie Elise får nok en gang kritikk for å fronte kosmetiske inngrep, og blir blant annet omtalt som «hyklersk». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I oktober var blogger og influenser Sophie Elise Isachsen (24) åpen om at hun angret på rumpe-operasjonen hun fikk gjennomført som 19-åring. I et innlegg på bloggen, skrev hun derfor at hun skulle til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia for omkring fem år siden.

Begrunnelsen hun ga var at hun var «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Nå har bloggeren vært i USA og fått fikset på rumpa. Det har hun dokumentert både på Instagram og på sin egen blogg, hvor hun også avslørte at hun ikke klarte å sitte under hele hjemreisen. For 24-åringen har nemlig ikke bare fjernet de gamle implantatene - hun har også lagt inn nye.

- Dobbeltmoralsk

Bloggeren har tidligere fått massiv kritikk for å ha frontet usunne kroppsidealer ved å vise fram sine plastiske inngrep og operasjoner - blant annet fra blogger Kristin Gjelsvik (32).

I midten av mars la sistnevnte ut en video hvor hun omtalte Sophie Elise som «Norges farligste og dårligste forbilde». Det står hun fortsatt for.

- Det virker rart å gå ut og si at du ønsker en «naturlig rumpe», og så å gjøre det motsatte, sier Gjelsvik til Dagbladet når hun blir spurt om Sophie Elises siste innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer