Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Rune Rudberg:

Rune Rudberg avslører romanse: - Er ikke på sjekker'n lenger

Lykken smiler til den Melodi Grand Prix-aktuelle artisten.

FORELSKET IGJEN: Etter flere år alene er det slutt på singeltilværelsen for Rune Rudberg. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FORELSKET IGJEN: Etter flere år alene er det slutt på singeltilværelsen for Rune Rudberg. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

I januar ble det kjent at dansebandkongen Rune Rudberg (55) er klar for å kjempe om seieren i årets Melodi Grand Prix-finale. Det er sjette gang artisten deltar i sangkonkurransen.

Nå å avslører Rudberg enda en hyggelig nyhet. Han har fått seg dame.

- Jeg er ikke på sjekker'n lenger for jeg har fått meg kjæreste, forteller sangeren til TV 2.

Skylder på amors piler

Rudberg har tidligere vært kjent som en skjørtejeger, men for en stund siden la han om livsstilen, og kuttet ut både alkohol og tobakk.

Og i fjor sommer fortalte «Ut mot havet»-sangeren til Se og Hør at han ikke hadde noe ønske om å gå inn i et nytt forhold med det første.

- Nå har jeg bodd så lenge alene at jeg trives i eget selskap. Jeg går når jeg vil, kommer når jeg vil og gjør som jeg vil. Og best av alt; det er ingen som kjefter på meg. Jeg har faktisk ingen damer i sikte, sa Rune den gang.

Men kjærligheten dukker opp når man minst venter det.

- Jeg har jo vært ferdig med damer og var sikker på at jeg skulle forbli det, men Amors piler vet man jo aldri hvor havner, forteller 55-åringen til TV 2.

Artisten vil foreløpig ikke ut med hvem hans nye kjæreste er, men sier at hun er en god støtte fram mot «Melodi Grand Prix»-sirkuset og at hun gleder seg til finalen lørdag 11. mars, skriver nettstedet.

- Stoppe opp

Den første gangen Rudberg deltok i Melodi Grand Prix var for 28 år siden, og hans bidrag «Vinger over Europa» ble en stor hit.

Andre gang dansebandkongen deltok, var i 1990 med låta «Varme overalt», som ikke nådde helt opp.

Siden har han deltatt to ganger med bandet Scandinavia, og sist gang i 2006 som soloartist med «Without You».

- Jeg har et litt roligere forhold til MGP enn tidligere. Jeg har litt mer tid til å stoppe opp og nyte det som skjer for tiden. Men hovedsakelig tror jeg at dette er den beste låta jeg har hatt med i Grand Prix, har Rudberg uttalt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media