Golden Globe 2017:

Ryan Gosling takket kona og død svoger da han vant prestisjepris

Hollywood-kjekkasen fikk nettet til å koke med sine rørende ord. 

VANT: Ryan Gosling ble kåret til beste mannlige skuespiller for sin rolle i «La La Land». På scenen takket han både kona og sin døde svoger for støtten. Video: Hollywood Foreign Press Association/DCP Rights, LLC via CNN
VANT: Ryan Gosling ble kåret til beste mannlige skuespiller for sin rolle i «La La Land». På scenen takket han både kona og sin døde svoger for støtten. Video: Hollywood Foreign Press Association/DCP Rights, LLC via CNN

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag gikk Golden Globe-utdelingen for 74. gang av stabelen i Hollywood.

Prisutdelingen hedrer året som har gått i både tv- og filmbransjen, og anses som en viktig og prestisjetung pris å få. I år kunne blant annet Ryan Gosling (36) smykke seg med tittelen Golden Globe-vinner, da han fikk æren av å bli hedret som årets mannlige skuespiller.

Det var for sin rolle i «La La Land» at Gosling dro inn den prestisjetunge prisen. «La La Land» var forhåndsfavoritt, og tok sju priser av sju mulige under utdelingen. Likevel var konkurransen var hard for Goslung, som måtte utkonkurrere både Ryan Reynolds og Hugh Grant. Det var tydelig at 36-åringen ble både forfjamset og rørt da han innså at årets pris gikk til ham.

Hedret død svoger

- Dette er ikke første gang jeg har blitt forvekslet med Ryan Reynolds, men dette går over stokk og stein, sa han fra scenen da han skulle motta prisen sin.

På tross av humor, var det ikke det aspektet av talen han høstet mest oppmerksomhet for. Han hyllet nemlig kona Eva Mendes under talen, og dediserte prisen til hennes syke bror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer